"PARDJU i KOLOĆINI"
"PARDJU i KOLOĆINI"

Pardju prihvatio ponudu Palasa, Koloćini novi trener Njukasla?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.12.14. | 09:23

Kapiten Svraka najozbiljniji kandidat da bude promovisan u šefa struke na Sent Džejms Parku...

PARDJU i KOLOĆINIDugo su trajali pregovori Kristal Palasa i Njukasla oko Alana Pardjua, a na kraju se došlo do, čini se, idealnog rešenja za sve. Englez će preuzeti londonsku ekipu, dobiti duplo veću platu nego u Njukaslu i bonus vredan milion funti ako uspe da opstane u Premijer ligi! Njukasl se rešio trenera kojim nije bio zadovoljan, a Kristal Palas dobio stručnjaka koji sjajno radi kada ispred njega nema velikih očekivanja.

Još uvek detalji pregovora nisu ozvaničeni, ali izgleda da je prethodna informacija o vrednosti otkupnine (pet miliona funti), bila netačna. Istina, Pardju je imao klauzulu u osmogodišnjem ugovoru koji je potpisao 2012. da klub može da napusti u slučaju da neko plati 5.000.000 funti, ali su se dva kluba našla negde na polovini, pa će po poslednjim informacijama, Kristal Palas na račun Njukasla uplatiti 3.000.000 funti.

Izabrane vesti

Najozbiljniji kandidati da preuzmu crno-bele sa severa Engleske su Frank de Bur, Toni Pjulis i Stiv Brus, mada će svi oni, po svemu sudeći, morati da pričekaju na svoju šansu u Njukaslu, jer će ekipu, bar privremeno voditi Fabricio Koloćini. Da, dobro ste pročitali, Fabricio Koloćini!

Argentinac je nekada važio za najtalentovanijeg štopera sveta kada je iz Boke stigao u Milan, ali na San Siru nikada nije dobio šansu da pokaže šta zna. Preselio se 2004. u La Korunju gde je četiri sezone branio boje Deportiva, da bi leta 2008. stigao u Njukasl Junajted gde igra i dan danas. Kapiten ekipe je već tri sezone, a u klubu smatraju da bi bio idealno rešenje na klupi i da se vredi kockati kada je u pitanju Fabricio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alan PardjuEngleskaFabricio KoloćiniKristal PalasPremijer ligaToni PjulisZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara