""
""

Pariz ne miruje, sad hoće i – Figa

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.13. | 12:52

PSŽ ponudio slavnom Portugalcu fotelju sportskog direktora, ukoliko odbije rezervna opcija je Pedro Pauleta

Fudbalska Evropa ne miruje. Nema veze što se završio prelazni rok na teritoriji Starog kontinenta, šire se zanimljive vesti sa svih strana. Tako iz Francuske stiže glas da bi novi sportski direktor Pari sen Žermena mogao da postane Luis Figo (41), piše Parizijen.

Sveci su krajem prošle sezone raskinuli saradnju sa Brazilcem Leonardom i od tog trenutka im je upražnjena direktorska fotelja (funkciju privremeno obavljao Žan Klod Blan), a u njoj bi katarski gazda Naser Al Kelaif voleo da vidi legendu portugalskog fudbala. Figo je trenutno angažovan kao ambasador Intera, kluba u kome je završio igračku karijeru, ali je pitanje kako će reagovati na ponudu da brine o sportskim pitanjima na Parku prinčeva i da li mu je ta uloga primamljivija od, na prvi pogled, lagodnijeg života koji vodi u Milanu.

Izabrane vesti

Ukoliko čelnici PSŽ-a ne postignu dogovor sa nekadašnjim vezistom Barselone i Real Madrida, Parizijen piše da će se direktorsku fotelju ponuditi njegovom zemljaku Pedru Pauleti, penzionisano napadaču koji je najblistavije trenutke karijere doživeo upravo u dresu kluba iz francuskog glavnog grada.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Luiš FigoPari Sen ŽermenPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara