""
""

Partizan drugu godinu zaredom najgledaniji tim Jadranske lige!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.04.14. | 16:35

"To je potvrda svega onoga što mi godinama radimo", rekao je Mlađan Šilobad

Partizan ponovo ispred svih! I ove godine aktuelni šampion ABA lige dobija još jednu potvrdu uspešnosti pre svega od svojih navijača, a potom i gledalaca širom regiona.

Klub iz Humske je drugu godinu zaredom najgledaniji tim u Jadranskoj ligi, prema zvaničnim podacima, kako na domaćem tako i na gostujućem terenu!

Izabrane vesti

Crno-beli tim je nakon odigranih 26. kola gledalo ukupno 118.475 gladalaca!

U beogradskom hramu košarke hali Pionir, srpskog šampiona bodirlo je ukupno 69.300 navijača, što je u proseku 5.775 po meču (12 odigranih utakmica), više nego prethodne godine.

Klub iz Humske je najgledaniji tim i na gostovanjima. Utakmice izabranika trenera Vujoševića u regionu je ispratilo 49.175 ljudi!
"Biti najgledaniji tim drugu godinu zaredom je veliki uspeh, ali i potvrda svega onoga što Partizan godinama radi. Mi imamo našu vernu publiku, koja je i ove godine u teškim trenucima za klub stala uz mladi tim i dala mu vetar u leđa kada je to bilo najpotrebnije. Takvo povrenje se gradi godinama, decenijama... Potvrda velikog sportskog brenda našeg kluba dolazi i iz regiona. Činjenica da smo iznova najgledaniji tim na gostovanjima, govori mnogo sama za sebe. Poštuju nas naši sportski rivali i njihovi navijači, što samo pokazuje kako se kvalitetan rad, posvećenost i dobar sportski rezultat cene", istakao je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaMlađan Šilobad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara