"Filip Knežević"
"Filip Knežević"

Partizan jača krila: Drulović najavio dolazak najboljeg fudbalera Borca! Knežević dobija novi ugovor (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.15. | 12:30

U Humsku 1 se vraća i Stefan Aškovski

Filip KneževićNije uspeo u prvom mandatu, možda više sreće bude imao u drugom. Filip Knežević se na zimu vraća u Partizan!

Najbolji fudbaler Borca i jedan od boljih krilnih vezista Superlige će u januaru ponovo zadužiti crno-beli dres, pošto se tokom pozajmice u Čačku dokazao i zaslužio pluseve u beležnicama ljudi iz sportskog sektora kluba iz Humske 1.

Izabrane vesti

Knežević je u dosadašnjem toku prvenstva postigao osam golova, zabeležio i dve asistencije u dresu čačanskih Zebri, a posle het-trika u minulom kolu protiv Radnika praktično sam sebe približio povratku na Topčidersko brdo. Kako mu saradnja sa Partizanom ističe narednog juna, crno-beli su spremni da mu ponude novi četvorogodišnji ugovor i povedu na pripreme, gde bi trebalo da dokaže da je igrač za velika dela. Kakvim je opisan leta 2012. kad je stigao u Beograd.

Njegovim igrama očaran je i Ljubinko Drulović.
Drago mi je kad igrači pod ugovorom pružaju dobre partije na pozajmicama. Nije lako dati tri gola u našoj ligi, Filipova ekipa igra dobro, a on izuzetno. Isto važi i za Stefana Aškovskog, koji je dobro igrao za Novi Pazar pre povrede. To su igrači na koje se ozbiljno računa. Za proleće”, rekao je Drulović ne zaboravljajući da, uz Filipa Kneževića, napomene i levog beka Stefana Aškovskog, koga poznaje iz vremena dok je bio selektor Makedonije i koji može da odgovori poziciji u veznom redu.

Osim njih dvojice, crno-beli bi iz Marka Jovanovića iz Voždovca mogli da dobiju još jednog štopera, Jevrema Kosnića, koji se nalazi na probi.
Na osnovu treninga vidi se da je pravi profesionalac, do odlaska na pauzu radiće sa nama, pa ćemo odlučiti o njegovom statusu”, dodao je Ljubinko Drulović.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaStefan AškovskiSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićFilip KneževićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara