""
""

Partizan je gazda u bazenu! Rističević spustio Zvezdi rampu za finale kupa

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.12.17. | 21:35

Crno-beli slavili sa 11:5

Vaterpolisti Partizana igraće u finalu Kupa Srbije! Osvajač duple krune u polufinalu završnog turnira u Bečeju pobedio je Crvenu zvedu sa 11:5 (2:1, 1:2, 4:0, 4:2).

Izabrane vesti

Protivnik crno-belih u sutrašnjem finalu biće ekipa Šapca koja je u polufinalu savladao Nais sa 10:9.

Branilac trofeja večeras je u drugom poluvremenu dominirao i zasluženo došao do velike pobede u prvom ovosezonskom odmeravanju snaga sa najvećim rivalom.

Posle prvog poluvremena rezultat je bio 3:3. Golman Dimitrije Rističević je u spustio rampu pogotovo u trećoj četvrtini koju je Partizan rešio u svoju korist sa 4:0.

Sve dileme praktično je otklonio Radonjić golom u uvodnim minutima poslednje deonice kada je Partizan poveo sa 9:3. Zvezda je uspela da se vrati sa dva brza gola i potom je imala priliku da priđe na minus tri, ali je Rističević odbranio zicer kada su crno-beli imali igrača manje.

Usledila su dva gola crno-belih za prednost od 11:5 i moglo je da počne slavlje navijača Partizana na tribinama bazena u Bečeju. 


PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 11:5
/2:1, 1:2, 4:0, 4:2/

PARTIZAN: Rističević (9 odbrana), Kasum, F. Janković, Lukić, lazić 2, Tomić 2, M. Janković 1, Andrejević 1, Manojlović 1, Radanović, Radonjić 2, Aksentijević 1, Belopavlović, Vučinić 1. Trener: Ćirić.

CRVENA ZVEZDA: Dobožanov (7 odbrana), Tankosić 2, Radović, Bursać, Šuberić, Ilić, Njegovan 1, Toholj, Nikolov, Tanasković, Stojanović 1, Asanović 1, Todorovski, Ljubenović. Trener: Savić.


(FOTO: MN Press)


tagovi

Dejan SavićDimitrije RističevićvaterpoloVK Crvena zvezdaVK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara