"Predrag Luka"
"Predrag Luka"

Partizan kaznio neposlušne: Luka i Petrović od 8.00 na treningu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.09.15. | 21:14

Na ovakvu odluku reagovao je predsednik sindikata fudbalera "Nezavisnost", Mirko Poledica, koji je smatra da je na delu diskriminacija fudbalera srpskog šampiona

Predrag Luka

Prvotimci Partizana Predrag Luka i Ivan Petrović dobili su napismeno odluku kluba da će svakog  dana izuzev nedeljom trenirati 8.00 sa trenerom Kazimirom Štokićem, pišu Novosti.

Izabrane vesti

Njih dvojica odbili su tokom prelauznog roka da odu na pozajmice, pa je usledila već najavljena kazna uprave kluba za neposlušne fudbalere.

Na ovakvu odluku reagovao je predsednik sindikata fudbalera "Nezavisnost", Mirko Poledica, koji je smatra da je na delu diskriminacija fudbalera srpskog šampiona.
"Zakon o sportu jasno kaže da svi igrači moraju da imaju ista prava. Fudbal je kolektivni sport, tako da Luka i Petrović moraju da treniraju sa ostalim igračima. Diskriminacija u srpskom fudbalu, nažalost, nije novost, poznati su slučajevi u Jagodini, Lučanima, Borcu, ali je Partizan do sada bio uzor dobrog poslovanja i odnosa. Nikad nismo imali problem sa crno-belima", rekao je Poledica.

On smatra da je FSS direktno odgovoran za ovakvo ponašanje klubova.
"Čim Savez godinama ništa ne preduzima da zaštiti igrače, a da li je potrebno da pominjem slučajeve u Kragujevcu i Novom Pazaru, onda podržava ovako ponašanje klubova. Mi ćemo nastaviti da se borimo svim sredstvima protiv diskriminacije i mobinga prema igračima", zaključio je predsednik sindikata.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK PartizanIvan Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara