"Mohamed El Monir"
"Mohamed El Monir"

Partizan: Levi bek iz Libije!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.12.16. | 09:25

Samo ako ode Nemanja Miletić

Mohamed El MonirDoveo je Partizan Leandrea Tavambu, pred potpisom je i Nikola Vujadinović, a treći novajlija crno-belih u zimskom prelaznom roku mogao bi da postane - Mohamed El Monir!

Samo, pod jednim uslovom, da se prvo proda Nemanja Miletić.

Izabrane vesti

A kao što smo već pisali, uprava kluba iz Humske 1 uveliko radi na transferu nekadašnjeg prvotimca Javora i ukoliko se on preseli u inostranstvo, Sportski žurnal uverava da će njegovo mesto popuniti 24-godišnji Libijac, koji je nekoliko puta dosad bio na pragu Topčiderskog brda (Parni valjak ga prvi put hteo 2014, a Crvena zvezda u leto 2015).

El Monir u dresu Jagodine protiv Aleksandra PantićaEl Monir je ovdašnjim ljubiteljima fudbala poznat po izdanjima u Jagodini, čiji je dres nosio od 2011. do 2013. Kasnije se vratio u rodni Tripoli i igrao za tamošnji Al Itihad, da bi prethodnih godinu i po dana boravio u Belorusiji i bio član Dinama , u Minska ga je doveo nekadašnji šef struke Partizana, Vuk Rašović.

Sadašnji trener Marko Nikolić izuzetno ceni El Monirove kvalitete i sposobnost da igra ne samo kao levi bek, već i kao krilo, što bi ekipi donelo opciju više. Zato je sportskom direktoru Ivici Ilijevu predložio angažman Libijca i taj posao je praktično dogovoren, uz napomenu da će postati važeći kad Nemanja Miletić prekorači van granica Srbije.

Nemanja Miletić spreman za odlazakPovoljna okolnost za Partizan je činjenica da je, kao i Tavamba, Mohamed El Monir slobodan igra, jer mu je istekao ugovor sa Dinamom. Osim Nemanje Miletića, crno-beli na raspolaganju od levih bekova imaju i mladog Miroslav Bogosavca.

Partizan je u sezoni 2012/2013 već imao jednog Libijca, Mohameda Zabiju, ali se visoki napadač nije proslavio. 

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Muhamed El MonirFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara