"Samo mu je krv u organizmu ostala"
"Samo mu je krv u organizmu ostala"

Partizan: Nema plate za Luku i Petrovića!

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.09.15. | 14:00

Crno-beli čekaju da se iz Bugarske vrati Valeri Božinov kako bi znali da će moći da računaju na njega u 149. večitom derbiju

Samo mu je krv u organizmu ostalaNe samo što su sklonjeni iz prvog tima, nego su skinuti i sa platnog spiska. Za kažnjenje fudbalere Partizana Predragu Luku i Ivana Petrovića definitivno važi ona narodna kako “nesreća nikad ne dolazi sama“. Samo nekoliko dana pošto su udaljeni iz ekipe zbog toga što su poslednjeg dana prelaznog roka odbili ponude kluba da odu na pozajmice, vezisti crno-belih suočili su se sa još jednom mukom, pošto su uskraćeni i za redovnu platu u klubu.

Naime, pre nekoliko dana svim igračima, članovima stručnog štaba, zaposlenima u Radnoj zajednici, kao i trenerima mlađih kategorija, Partizan je na račun uplatio novac u vidu jedne od zaostalih zarada. Svima osim Luki i Petroviću, koji odlukom Upravnog odbora kluba iz Humske 1 od 1. septembra treniraju odvojeno od tima, svakog dana pod nadzorom trenera Kazimira Štokića, u krajnje neobičnom terminu – 8.00 ujutru.

Izabrane vesti

Podsetimo, Luka je u finišu letnje pijace negativno odgovorio na ponudu da se preseli u Novi Pazar, Borac iz Čačka je želeo da angažuje Ivana Petrović, takođe na pozajmicu, a kako su i jedan i drugi izabrali da ostanu u Partizanu, klub im se revanširao nepopularnim merama, od kojih je poslednja takva da je se ne sećaju ni pedantni hroničari zbivanja u taboru crno-belih.

Na sve to, Luka u svojim javnim izjavama nijednog trenutka nije omalovažavao Partizan, već je rekao da poštuje odluku kluba o suspenziji, ali ostaje da se vidi kako će, zajedno sa Petrovićem, reagovati u novonastalim okolnostima.

Inače, crno-beli će u sklopu priprema za 149. večiti derbi od večeras početi da treniraju u terminu utakmice protiv Crvene zvezde (18 časova). Trener Zoran Milinković će u Zemunelu dočekati povratnike iz reprezentativnih selekcija (poslednji, tek u sredu jutro, stižu članovi mlade reprezentacije Srbije, koja večeras u Gornjem Milanovcu igra protiv Litvanije), a najveća misterija vlada oko zdravstvenog stanja Valerija Božinova i procene lekarskog tima crno-belih da li će posle povrede skočnog zgloba biti spreman za duel na Marakani, koji je na programu u subotu.

Piše: Aleksandar Joksić;
Foto: MN Press


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK PartizanIvan Petrović149. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara