"Andreja Milutinović"
"Andreja Milutinović"

Vujoševiću se ispunila želja: Partizan odgovorio Zvezdi i doveo prvo pojačanje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.07.14. | 16:37

Bivši igrač Crvene zvezde Andreja Milutinović dve godine u Humskoj...

Andreja MilutinovićDugo su navijači Partizana čekali prvi konkretni potez i pojačanje za narednu sezonu, a sada su ga i dobili - Andreja Milutinović novi je član šampiona Srbije!

Baš kao što je i najavljeno, bivši košarkaš Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih izdanaka čuvene škole FMP-a obukao je crno-beli dres i potpisao ugovor na dve sezone, piše Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Milutinović je kao 18-godišnjak prešao u prvi tim i tu proveo tri godine. Sporazumom koji su potpisali čelnici FMP-a i Zvezde perspektivni krilni košarkaš postao je vrlo važan šraf u timu Svetislava Karija Pešića, ali je odlaskom prekaljenog stratega Milutinović potpuno izgubio svoje mesto. 

Iako je krajem sezone 2011/2012 potpisao produžetak saradnje sa crveno-belima, njegova karijera krenula je nizbrdo. Dolaskom Milivoja Lazića na klupu Zvezde Milutinović je izgubio svoje mesto u timu, a gotovo šest meseci mečeve je posmatrao pored klupe, ne odigravši ni minut u dresu kluba s Malog Kalemegdana. 

Nakon što je dobio raskid saradnje bio je na probama u Bilbau i Milanu, bio je član Milvoki Baksa tokom letnje lige. Igrao je za španskog drugoligaša Ljeidu, a sezonu je završio u Apolonu iz Patre, gde je prosečno beležio 7,3 poena u proseku.

S obzirom na to da je trener crno-belih Dule Vujošević još i ranije pokazivao želju da dovede momka iz Batočine, može se reći da se trofejnom strategu ispunila želja.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanFK Crvena zvezdaAndreja MilutinovićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara