""
""

Partizan osakaćen na Banjici, van stroja šestorica prvotimaca!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.15. | 12:37

Drulović u velikim problemima pred gostovanje Radu (nedelja, 13.00)

Partizan trese rezultatska kriza u domaćem šampionatu, doživljena je šokantna eliminacija iz Evrope u četvrtak, kompletna uprava podnela je ostavke i - to nije sve! Uoči utakmice 21. kola protiv Rada Ljubinko Drulović jedva da može da skrpi ekipu. Reklo bi se, muka muku stiže. Bolji dani kao da se ne naziru...
"Abubakar Oumaru ima problema sa kolenom, verovatno neće moći da igra. Stefan Babović takođe. Videćemo kakva će biti situacija sa Markom Jevtovićem. Ali navikli smo u Partizanu na povrede", prokomentarisao je kratko zdravstveni bilten i dalje aktuelni trener crno-belih.

Pored svega ovoga, naravno, ne treba zaboraviti da su van stroja još od ranije Vulićević, pa Slovenac Balažic i Miloš Ostojić. Oni takođe nisu u kombinaciji za nedeljeni okršaj na Banjici. 

Izabrane vesti

Ako nešto može da teši navijače srpskog šampiona to je onda činjenica da ni Radu ne svetaju ruže, međutim, to može da bude mač sa dve oštrice, pošto će domaćin sigurno zapeti iz petnih žila da ostvari prvi trijumf još od septembra i one utakmice u Novom Sadu sa Vojvodinom. 

Da podsetimo, u prvom meču u Humskoj Građevinari su osvojili bod - 1:1.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanMarko JevtovićLjubinko DrulovićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara