"Đemba Đemba"
"Đemba Đemba"

Partizan ostaje bez Đemba Đembe?

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.13. | 12:16

Tajlanđani spremni da započnu pregovore sa Kameruncem

Đemba ĐembaNajveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku Erik Đemba Đemba mogao bi da napusti Humsku u zimskom prelaznom roku. Kamerunac je odigrao devet mečeva za crno-bele, ali izgleda da nije opravdao poverenje trenera Vuka Rašovića, pa u poslednje vreme uglavnom sedi na klupi za rezervne igrače.    

Naredna destinacija Đemba Đembe mogla bi da bude Tajland. Er Fors junajted navodno je spreman da započne razgovore sa vezistom Partizana, koji ima ugovor na dve godine.
“Igrač planira da nastavi karijeru u Aziji, a mi smo spremni da stupimo u pregovare”, rekao je direktor marketinga Kasemsak Mingsofa za goal.com.

Pre nego što započenu eventualne pregovore sa Đemba Đembom, ljudi iz itajlanskog kluba prvo žele da provere u kakvoj je formi.  
“Ako menadžer Narasak Bunklijang proceni da je u dobroj kondiciji i da će moći da se uklopi u naš sistem igre, onda će bord direktora našeg kluba podržati njegovu nameri da ga angažuje”, dodao je Mingsofa.

Đemba Đemba je u dosadašnjoj karijeri branio boje Nanta, Mančester junajteda, Aston Vile, Barnlija i Hapoela iz Tel Aviva, odakle je i stigao u redove šampiona Srbije.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Erik Đemba ĐembaFK PartizanTajland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara