"Dušan Jovančić bi bio zamena za Marka Jevtovića"
"Dušan Jovančić bi bio zamena za Marka Jevtovića"

Partizan pregovara sa kapitenom Vojvodine! Đukiću se sviđa i Putinčanin

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.12.17. | 15:37

Šta će biti sa Raćom Petrovićem?

Dušan Jovančić bi bio zamena za Marka JevtovićaKupujmo domaće. Čini se da se tom logikom vodi sportski sektor Partizana u susret zimskom prelaznom roku. Reči trenera Miroslava Đukića, kako „u Superligi ima kvalitetnih igrača, samo je potrebno afirmisati ih i dati im šansu“ dobiće potvrdu u vidu aktivnosti crno-belih na januarskoj pijaci.

Pominje se da bi mogao da vrati nekadašnjeg desnog beka Nikolu Aksentijevića (trenutno u Radničkom), već smo pisali da je prvak Srbije zagrizao za najkorisnijeg igrača prvog dela ovdašnjeg prvenstva, Đorđa Ivanovića, a ozbiljni su nagoveštaji da bi vezni red mogao da pojača još jedаn član idelanog tima Superlige, u izboru kapitena i trenera - Dušan Jovančić.

Izabrane vesti

JovančićU pitanju je skoro nezamenjivi član prvih 11 na „Karađorđu“, pošto je od početka sezone bio starter na 21 prvenstvenoj utakmici. Gostovanje Spartaku, u poslednjoj rundi, propustio je zbog žutih kartona, ali podatak da je na četiri meča pre toga prezueo i kapitensku traku Novosađana jasno pokazuje da je izrastao u lidera tima. I da je, možda, vreme za promenu sredine.

Pogotovo zbog činjenice da Dušanu Jovančiću poslednjeg dana decembra ističe ugovor sa Vošom i slobodan je u izboru novog kluba, a kako navodi Informer pregovori sa njim su „pri kraju“ i očekuje se, da paralelno sa Aksentijevićem, vrlo brzo bude promovisan na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

MOZZART Sportu je potvrđeno da je Partizan „zagrejan“ za Jovančića, međutim, isto tako saznajemo da se Miroslavu Đukiću dopada i način igre - Marka Putinčanina.

Marko Putinčanin i Nemanja MiletićU pitanju je zadnji vezni, povremeno i desni bek, Voždovca, o čijem je učinku Đukić imao samo reči hvale posle nedavnog susreta na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici, a podsećamo da je 29-godišnji fudbaler umeo da se nosi sa crno-belima i prilikom obračuna u četvrtfinalu Kupa Srbije, dok je strateg Parnog valjka bio Marko Nikolić.

Zasad, doduše, bez konkretne ponude Voždovcu...

Interesovanja za Jovančića i Putinčanina znače da će Partizan renovirati srednji red. Pogotovo mesta  namenjena zadnjim veznima. Marko Jevtović je dobio dozvolu kluba da promeni sredinu, Evertonu Luizu je ponuđen novi ugovor, s obzirom da mu postojeći ističe u junu i Brazilac vaga opcije s drugih krajeva sveta (a ima ih), pa ukoliko ode tandema koji je uglavnom dejstvovao ispred odbrane logično je očekivati da dvojica i dođu.

Radosav PetrovićS tim što valja imati na umu da ni Dušan Jovančić, ni Marko Putinčanin, nisu prve opcije na toj poziciji. Čeka se odgovor Sportinga o dolasku Radosava Petrovića na pozajmicu. Ipak je on prioritet.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Dušan JovančićMarko PutinčaninFK PartizanRadosav PetrovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara