""
""

Partizan sad nudi Bandalovskom da produži ugovor

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.16. | 08:03

Ivica Iliev već obavio prvi razgovor sa bugarskim reprezentativcem

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Izabrane vesti

Varljivost prelaznog roka potvrđena je na još jednom primeru. Mada je pre samo dve sedmice sam tražio da napusti Partizan, nezadovoljan statusom u ekipi, pod obrazloženjem da opet želi u inostranstvo, Ivan Bandalovski će ne samo ostati u Humskoj 1 nego dobiti šansu da sa crno-belima produži ugovor!

Bugarskom reprezentativcu je predočeno da Parni valjak ozbiljno računa na njega i da je klub spreman da nastavi saradnju. Naravno, pod boljim finansijskim uslovima od onih koje sada ima.

Do zaokreta u "slučaju Ivan Bandalovski" došlo je tokom samih priprema u Nikoziji. Trener Ivan Tomić je posle serije treninga i kontrolnih utakmica oduševljen njegovom agresivnošću, probojima po boku i igrom u odbrani, a kako isto mišljenje deli Ivica Iliev, sportski direktor Partizana je obavio razgovor sa 29-godišnjim fudbalerom i, između ostalog, obavestio ga u nameri Partizana da se sadašnja saradnja produži.

Bandalovski nije odmah odgovorio da li će to učiniti, međutim, prostora za dogovor ima, a pregovori će se verovatno intenzivirati po povratku crno-bele ekspedicije u Beograd i Ivanovih konsultacija sa svojim zastupnicima.

Postojeći ugovor Ivana Bandalovskog i Partizana ističe 30. juna. 

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvan Bandalovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara