""
""

Partizan sutra u Varšavi, petorica ne idu

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.13. | 22:24

Vuk Rašović saopštio da na „Dejna kupu“ neće učestvovati Pauljević, Knežević, Trujić i Stefan Šćepović, dok Dušan Martinović najverovatnije nije prošao probu

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije

 

Izabrane vesti

Partizan sutra putuje u Varšavu, gde će učestvovati na „Dejna kupu“, ali u Poljskoj neće biti kompletan. Trener Vuk Rašović je završnog dana boravka u Poljskoj odlučio da na turnir povede 25 fudbalera (22 igrača i trojicu golmana), što znači da su sa prvobitnog spiska „otpala“ petorica.

Iz Slovenije će se za Beograd vratiti desni bek Branko Pauljević, vezista Filip Knežević, napadači Nikola Trujić i Stefan Šćepović, kao i zadnji vezni Dušan Martinović, koji je poslednih šest dana na Pohorju proveo na probi.

To verovatno znači da fudbaler čačanskog Borca verovatno nije zadovoljio kriterijume stručnog štaba, ali će konačna odluka o njegovom statusu biti poznata kad se i ekipa vrati u glavni grad Srbije.  

Ostali igrači imati slobodan vikend, u ponedeljak će trenirati u „Zemunelu“, a priključiće se prvom timu od utorka, za kad je Vuk Rašović zakazao prvi trening u Beogradu, po povratku sa priprema. U međuvremenu, Pauljević, Knežević, Trujić i Stefan Šćepović imaju mogućnost da reše status, eventualnim pozajmicama ili transferom, pošto je takav dogovor postignut sa rukovodiocima kluba iz Humske 1.

Ekipa Partizana na „Dejna kupu“, startuje u subotu, utakmicom protiv domaćina Legije (18 časova), dok se u drugom polufinalu sastaju bečka Austrija i mladi tim brazilskog Fluminensea.

Sve vesti sa prirema Partizana i Crvene zvezde možete pratiti u našem specijalu.

 

(FOTO: partizan.rs)

 

 

 

 


tagovi

FK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara