Duel Ognjen Ožegovića i Mjilana Perendije iz minule sezone
Duel Ognjen Ožegovića i Mjilana Perendije iz minule sezone

Partizan traži odlaganje meča sa Radom

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.08.18. | 09:00

Superliga na potezu

Po svemu sudeći, neće večiti rivali srpskog fudbala igrati utakmice ovog vikenda. Zajednica Superlige je još u sredu odložila susret Napredak – Crvena zvezda, kako bi prvak države imao više vremena da se spremi za okršaj sa Salcburgom u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, a isti zahtev u kancelariju na Terazije 3 proslediće Partizan.

Crno-beli će danas dostaviti dopis u kome traže da se meč sa Građevinarima, planiran za nedelju od 19 časova, pomeri za neku drugu priliku. U obrazloženju zahteva stajaće da je ekipi Zorana Mirkovića neophodno da skupi snagu i što kvalitetnije pripremi duel sa Bešiktašem na završnoj stepenici do proboja u grupnu fazu Lige Evrope.

Izabrane vesti

Ako se na Banjici saglase, susret petog superligaškog kola igrao bi se u nekom drugom terminu. Ili tokom predstojeće reprezentativne pauze ili u prvoj polovini oktobra, kad se prvenstvo opet prekida zbog obaveza državnog tima.

Podsetimo, prošle godine u isto ovo vreme Zajednica Superlige odložila je susrete Borac – Crvena zvezde i Napredak – Partizan, kako bi predstavnici u evrokupovima mogli da uhvate zalet za susrete sa Krasnodarom i Videotonom, što se ispostavilo kao dobro rešenje, jer je srpski fudbal bio na dobitiku. Zato ne bi smelo da bude dileme ni kad je ovaj zahtev crno-belih u pitanju.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanZajednica Super lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara