Partizan u Crnoj Gori brusi formu za Superligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.03.18. | 16:57

Crno-beli posle sedam dana pauze počeli da treniraju u Beogradu, krajem meseci sledi selidba u Bar

Košarkaši Partizana u subotu su, posle sedmodnevne pauze, opet počeli sa treninzima u sklopu priprema za početak Superlige koji je zakazan za drugu polovinu aprila.

S obzirom da je ekipa Nenada Čanka osvajanjem petog mesta u Jadranskoj ligi ostala bez plasmana u plej-of, crno-beli moraju da pronađu što kvalitetniji način da ispune prazan prostor.

Izabrane vesti

Očekuje se da se u naredna dva dana ekipi priključe Bondža Si, Najdžel Vilijams Gos i Kvame Von. Od ranije su povređeni Nikola Tanasković i Đoko Šalić.

Ekipa će trenirati u Beogradu do 29. marta, a onda 30. ujutru crno-beli putuju u Bar gde će obaviti deo priprema i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Iako još nisu poznati svi rivali, jedan od njih će biti Lovćen sa Cetinja za koji je nedavno potpisao i bivši igrač Partizana Petar Aranitović.

Povratak u srpsku prestonicu planiran je za 7. april, a prvu utakmicu u nacionalnom šampionatu, Partizan bi trebalo da odigra 12 dana kasnije. Inače, Partizan bi trebalo da u domaći šampionat uđe jači za centra iz Gane, Amida Brajma, mada taj posao još nije priveden kraju.

Foto: KK Partizan 


tagovi

Najdžel Vilijams GosBondža SiKvame VonNenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara