"Đorđe Jovanović u dresu reprezentacije"
"Đorđe Jovanović u dresu reprezentacije"

Partizan u Subotici dao sedam komada za popodne: Het-trik Đorđa Jovanovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.16. | 21:45

Prva pobeda Dževada Prekazija na klupi omladinaca crno-belih

Đorđe Jovanović u dresu reprezentacijeDupli program u Subotici - dupla pobeda Partizana. Savršena sreda za mlađe kategorije crno-belih, koje su se uzdugnutih ruku vratile sa severa Bačke. I omladinci i kadeti tima iz Humske 1  slavili su pobede na mečevima drugog prvenstvenog kola, tako što su ubedljivo savladali domaći Spartak.

Omaldinci, na čijoj se klupi od nedavno nalazi Dževad Prekazi, slavili su prvu pobedu u sezoni (4:0) i tako popravili utisak sa premijere protiv OFK Beograda (1:2). Centralna firura meča na Gradskom stadionu u Subotici bio je Đorđe Jovanović. Talentovani napadač, koji je zimus išao na pripreme prvog tima, sa kapitenskom trakom oko ruke postigao je het-trik, pošto je mrežu domaćina pogađao u 4, 59. i 76. minutu (iz jedanaesterca), a u ranoj fazi meča gol je postigao i Lazar Vujanić.

Izabrane vesti

Dževad Prekazi, trener crno-belih omladinacaParni valjak je igrao u sastavu: Popović, Čočaj, Golubović, Nikolić, Vlalukin, Bošnjak, Bogdanovski, Božić, Đorđe Jovanović, Vujanić, Strahinja Jovanović. Igrali su još: Radojković, Maksimović, Vuković, Milenković, Mirić, Marković, Todorović.

U drugom kolu Kadetske lige Srbije uspešna je bila i „klasa 2000“, koju vodi trener Milan Ristić. Crno-beli su savladali Spartak 3:0, golovima Jovana Kokira (22, 69) i Ivana Milosavljevića (72), za drugu pobedu u sezoni.

Gosti su igrali u sastavu: Vukanić, Šehović, Radović, Pantazis, Marković, Vještica, Kokir, Šehapi, Nović, Milosavljević, Janković. Igrali su još: Zubić, Ilić, Bojić, Vujić, Đokić, Milovanović.

Današnji rezultati mlađih kategorija Partizana u Subotici svakako predstavljaju dobru uvertiru za gostovanje prvog tima crno-belih Spartaku, u subotu od 19 časova u okviru petog kola Superlige Srbije.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanOmladinska liga SrbijeMilan Ristićkadetska liga SrbijeJovan KokirĐorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara