"Humska bira..."
"Humska bira..."

Partizan zvao Milinka Pantića i Plavog Stevanovića, odgovor je - DA!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.09.15. | 11:21

Samo još da se u Humskoj dogovore i oko njihovih uslova saradnje, ali i oko rastanka sa Zoranom Milinkovićem

Humska bira...Nekoliko je već nedelja jasno da Zoran Milinković neće izdržati na klupi Partizana. Ali posle remija sa Radom čini se da je treneru crno-belih i definitivno odzvonilo u Humskoj. Uprava aktuelnog šampiona - iako i dalje donekle podeljena kad je status trenera u pitanju - po svemu sudeći je rešila da preseče i već drugi put u kalendarskoj godini šok terapijom pokuša da sanira stanje.

Težak zadatak koji zahteva pažljiv izbor, a on je pao na - Milinka Pantića, proslavljenog fudbalera čiju su igračku karijeru pored šest sezona u Partizanu obeležile i tri nestvarne godine u madridskom Atletiku. Pantić je naime prvi pik za novog šefa struke crno-belih, dok je ideja da se u Humskoj ponovo ustoliči i sportski direktor, a ta privilegija bi, barem je takva zamisao sada, bila poverena Goranu Plavom Stevanoviću, bivšem treneru Partizana.

Izabrane vesti

Prema informacijama MOZZART Sporta i Pantića i Stevanovića već su kontaktirali ljudi iz Humske i načelno su dobili potvrdan odgovor. Ali da bi stiglo do realizacije posla potrebno je dogovoriti se i oko uslova saradnje. Potrebno je takođe i da se Partizan sa Zoranom Milinkovićevm dogovori oko raskida saradnje.

Dakle, ništa još nije sasvim sigurno, ali su temelji za dogovor tu.

Podsetimo, Pantić je po završetku igračke karijere samostalno vodio drugim tim Atletika i azerbejdžanski Baku, dok je najviše pohvala dobijao za rad u omladinskoj školi na Visente Kalderonu. Stevanović je bez angažmana otkako je 2013. otpušten iz kineskog Ćingdao zato što je tim ispao iz elitnog ranga takmičenja.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilinko PantićGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara