""
""

Partizanov odgovor Terziću: U Evropi ne postoji uticaj na klubove i sudije, a tu smo se dokazali

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.09.15. | 10:23

Crno-beli neće specijalno premirati igrače pred derbi, Fabrisio povređen

Replika na repliku. Kao za skupštinskom govornicom, samo što se Partizan i Zvezda danima ne gledaju u oči, mada im to ne smeta da jedni ka drugima odapnu verbalne strele u susret 149. večitom derbiju.

Počelo je konstatacijom trenera crno-belih Zorana Milinkovića da analizu igre rivala otežava činjenica da je u većini utakmica igrao sa fudbalerom više na terenu, na šta je reagovao generalni direktor kluba sa Marakane Zvezdan Terzić izjavom kako te reči ne odgovaraju istini i da sudije padaju čineći greške u korist crno-belih.

Izabrane vesti

Dovoljno za reakciju sa suprotne strane Topčiderskog brda, odakle tvrde da su sve pobede ove sezone izvojevali na pošten način i kao dokaz toj tvrdnji prilažu trijumfe u kvalifikacijama za Ligu šampiona i plasman u Ligu Evrope.
Partizan je kvalitet dokazao u Evropi, gde ne postoje uticaji na klubove i sudije i gde pobednika odlučuje samo igra na terenu. Siguran sam da ćemo i ove godine osvojiti prvenstvo, definitivno imamo najbolji tim. Verujem da ćemo dokazati superiornost u Srbiji i potvrditi epitet šampiona“, poručio je u izjavi za Sportski žurnal Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, uz opasku da ne zna hoće li pred novu svetkovinu srpskog fudbala biti sastanka večitih. „Još ne znam, s obzirom da je kompletna Crvena zvezda u Sloveniji na pripremama za derbi“.

U Partizanu istovremeno tvrde da neće biti specijalnih premija za eventualnu pobedu u 149. prvenstvenom okršaju sa komšijama.
Ne verujem. Premije su regulisane ugovorima i zajedničkim dogovrom uprave i igrača, nema potrebe da se istupa iz tih okvira. Postoje redovni ciklusi, u koje spada i meč sa Crvenom zvezdom“, kaže za Sport potpredsednik Milorad Vučelić i dodaje: „Apsolutno verujem u pobedu, bez obzira što se radi o gostovanju. To u mečevima nalik predstojećem ne znači mnogo. Partizan ima kvalitet da slavi u subotnjem derbiju“.

FABRISIO DORNELAS POVREDIO BUTNI MIŠIĆ, NEIZVESTAN ZA DERBI

A u njemu bi mogao da zaigra bez Fabrisija Dornelasa. Naime, brazilski štoper je povredio butni mišić na jednom od poslednjih treninga i za sada je njegovo učešće neizvesno, a isto važi i za bugarskog napadača Valerija Božinova.
Fabrisio je dobio žestok udarac u duelu i odmah je podvrgnut snimanju. Čekamo rezultate, videćemo da li je dožive rupturu i koliko je ozbiljno. Na osnovu toga će biti procenjeno da li može da igra u derbiju“, preneo je za Sport dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Partizana.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraMilorad VučelićFabrisio Silva DornelasFK Crvena zvezda149. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara