""
""

Partizanov račun u blokadi, radnici bez plate dva meseca

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.05.14. | 13:38

Crno-beli duguju skoro tri i po miliona dinara

Finansijske nevolje, tipične za srpske klubove, nisu zaobišle ni Humsku 1. Da je stanje u Partizanu daleko od idealnog ne kriju ni čelnici, ali novost predstavlja činjenica da je račun crno-belih nelikvidan i da se u blokadi nalazi već 18 dana.

Tačnije od 5. maja, a sve zbog duga u iznosu od 3.468.617 dinara.

Izabrane vesti

Prema podacima na sajtu Narodne banke Srbije, ovo je treći put tokom 2014. da je račun Partizana blokiran, ali ubedljivo najduži, jer je u februaru bio zamrznut pet, a tokom aprila svega dva dana.

To, ipak, nije najduži period nelikvidnosti po crno-bele, jer su tokom novembra i decembra 2012. bili „u autu“ 22 dana, ali je i sadašnje stanje donelo nevolje i prouzrokovalo kašnjennje plata.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, zaposleni na stadionu u Humskoj 1 i u Sportskom centru Zemunelo dva meseca nisu primili novac i u ovom trenutku je neizvesno kad će dobiti prinadležnosti.

Podsetimo, slična priča važi i za fudbalere, pošto pojedinci čekaju isplatu skoro po 50.000 evra, na ime nagrada za osvajanje prošlogodišnje i titule iz 2012, kao i za poslednji plasman u Ligu Evrope.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizandug

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara