"Darko Brašanac "
"Darko Brašanac "

Partizanova želja pred žreb: Dajte Seltik! Zbog atmosfere...

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.15. | 17:03

Darko Brašanac kaže da se u pristupu crno-belih ništa neće menjati, trener Milinković prihvata sve opcije

Darko Brašanac Samo da ne bude Bazel. Opštoj oceni javnosti da bi na žrebu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona najbolje bilo zaobići prvaka Švajcarske zdušno su se pridružili i fudbaleri Partizana, koji posle podviga u dvomeču sa Steauom u glas poručuju: „Možemo da igramo sa svima“.

A kad već tako rezonuju, onda traže najveće ime koje može da im zapadne u konkurenciji Seltika (Škotska), Bazela (Švajcarska), BATE Borisova (Belorusija), APOEL (Kipar), Dinamo Zagreb (Hrvatska).

Izabrane vesti

Uostalom, u kladionici MOZZART možete se kladiti koga će kuglice u Nionu u petak od 12 sati spojiti sa crno-belima.
Voleo bih da nam sledeći rival bude Seltik. To je klub slavne tradicije, a u eventualnom dvomeču i u Glazgovu i u Beogradu bi bila fenomenalna atsmofera“, čisto sportski poručuje Darko Brašanac, neumorni vezista Parnog valjka i dodaje da najbolji tim Srbije ima pristojne šanse da ponovi uspehe generacija iz 2003. i 2010. godine. „Ništa se menja u našem pristupu, Liga šampiona je san svakog igrača, ali do plej-ofa ima vremena. Uostalom, do tad moramo da odigramo tri utakmice u prvenstvu“.

Trener Zoran Milinković nema izričitih želja, međutim, deluje uverljivo kad kaže da će Partizan biti nezgodan rival bilo kome od pet pomenutih klubova koji ga čekaju u žrebu.
Žestoko ćemo se boriti, izgaraćemo, to želimo svim srcem, jer se za navijače i ambijent živi kakvi su viđeni u sredu veče živi. Prihvatićemo sve što nam dodeli žreb. Pazite, eliminisali smo prvaka Gruzije i Rumunije, a ko god nam „zapadne“ u petak jasno je da Partizan želi da ide dalje. Naša ekipa može da se razvija, gledamo unapred i ovo što smo do sad pokazali nije sve od nas“, rekao je Milinković.

Njega posebno raduje činjenica da je Partizan posle dužeg vremena u evropskom meču uspeo da preokrene rezultat.
Najvažnija pouka iz revanša je da nikad ne prestanemo da verujemo. Jaka vera i naši navijači su ogromna snaga Partizana. Zato smo napravili korak napred, obezbedili Evropu do decembra u Beogradu, ali želimo još više“, rekao je Milinković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

žreb Liga šampionaSuperligaSrbijaFK PartizanLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaDarko Brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara