""
""

Pato plakao na rastanku od saigrača iz Milana, možda se vrati za dve godine (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.01.13. | 17:57

Brazilac se veoma emotivno rastao sa saigračima i stručnim štabom, postoji klauzula da se vrati na San Siro jednog dana

 

Izabrane vesti

Suze na jutrošnjem treningu Milana... Aleksandre Pato se na dirljiv način oprostio dugogodišnjih saigrača i otišao za Brazil gde je potpisao ugovor sa Korintijansom u kojem će nositi dres sa brojem 7.

Pato je vrlo emotivno doživeo rastanak sa klubom u kojem je proveo pet i po godine i iz kojeg je otišao posle serije povreda (ukupno 16 za poslednje dve godine) koji su sprečile da Evropa vidi šta sve ovaj momak može da ponudi. Pre početka treniga, Pato se uz suze i zagrljaje oprostio od Rosonera i istakao da će i dalje svim srcem biti uz njih.
„Proveo sam pet i po prelepih godina u ovom klubu. Žao mi je što odlazim, ali uvek ćete biti u mom srcu. Srećno svima i znajte da sam uz vas. Milan će i bez mene nastaviti da pobeđuje. Siguran sam u to“, rekao je Pato na oproštaju od Milana.

On je napustio klub sa San Sira uprkos i činjenici da je u ljubavnoj romansi sa Barbarom Berluskoni, ćerkom gazde Silvija i predsednicom UO kluba.
Privatne i poslovne stvari moraju da se razdvoje. Mi smo savršen par i razdaljina između Milana i Sao Paula nas neće poremetiti“, rekla je Barbara.

Da je Pato ipak bitan za Milan govori i ubačena klauzula u ugovor sa Korintinajsnom, prema kojoj Milan za dve godine ima pravo da vrati brazilskog napadača ako to želi i ima pravo preče kupovine. Pato je u Milanu imao i blistave momente, a navijači Rosonera će ga pamtiti po golovima Realu na Bernabeu i Barseloni na Kamp Nou. 


tagovi

Alešandre PatoBarbara BerluskoniEvropaItalijaKorintijansMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara