""
""

Paunovićev džoker: Čim sam video kako je krenula akcija, znao sam da ćemo dati gol!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 19:19

Fudbaler Spartaka debitovao je na Mundijalitu upravo u finalu protiv Brazila, i bio je jedan od igrača koji su najzaslužniji za odlučujući pogodak

Počeo je prvi produžetak finala Mundijalita. Živci više nisu tanki, njih uopšte nema. Telo se trese, jako retko se pruža šansa za ovakav uspeh. Trener Veljko Paunović pravi izmenu u 95. minutu i umesto Ivana Šaponjića uvodi Stefana Ilića. Mnogi po prvi put vide ovog momka na delu. Ali, kada je bilo najbitnije, on je pokazao svima šta zna.
“Bila je to moja prva utakmica na turniru, desilo se tako. Čekao sam strpljivo šansu, mislio sam da ću je ranije dobiti. Ušao sam dvadesetak minuta pre kraja i odigrao dobro kod odlučujućeg gola. Čim je počela ta akcija, bio sam ubeđen da ćemo dati gol. Bio je odnos 3:2 za nas u završnici napada, video sam Živkovića, on je fantastično proigrao Maksimovića i postali smo Svetski prvaci”, konstatovao je Ilić.

Izabrane vesti

Verovatno bi mu mnogi pozavideli na poziciji iz koje je posmatrao taj gol koji će ostati upisan zlatnim slovima u istoriju naše fudbalske reprezentacije.
“Bilo je sjajno! Takav gol i akciju protiv Brazila svaki dečak sanja kada počne da igra fudbal”,  rekao je Ilić.

Nema sumnje da su Orlići ispunili svoje najveće snove. Ali, ne samo svoje već snove svih nas. I, što je najbolje, tek će ih ispunjavati ubuduće. Nema razloga da tako ne bude.

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO: Action images)


tagovi

Veljko PaunovićStefan IlićSrbijaMundijalitomeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara