""
""

Pavlovski projektilom umirio Petlove: Orlići prvi u grupi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.13. | 17:21

Kapiten srpske reprezentacije sjajnim golom iz slobodnog udarca doneo bod ekipi Ljubinka Drulovića u meču sa Francuskom – 1:1

Omladinska selekcija Srbije obezbedila je prvo mesto u grupi B, pošto je u meču trećeg kola grupe B Evropskog prvenstva u Litvaniji odigrala 1:1 sa Francuskom. Najzaslužniji za bod u veoma kvalitetnom meču sa Trikolorima bio je odlični Marko Pavlovski, koji je efektnim golom iz slobodnog udarca u 77. minutu postavio konačan rezultat na ovom meču.

Selektor Orlića Ljubinko Drulović u ovom meču je rešio da odmori Aleksandra Mitrovića, koji je ceo meč presedeo na klupi, dok je mesto u startnih 11 dobio Ognjen Ožegović.

Izabrane vesti

Francuzi su bili bolji rival u prvom poluvremenu što su uspeli da krunišu u 31. minutu preko Adrijena Honua. Srbija se probudila tek u nastavku, kada je preuzela kontrolu nad igrom i počela da preti golu Francuske.

Srpska selekcija je bila blizu izjednačenja u 71. minutu, kada je Pavlovski majstorski pronašao Đurđevića, a ovaj se umesto asistencije ka Ožegoviću odlučio za udarac iz neugodne pozicije i promašio ceo gol.

Ipak, ta njegova greška ispravljena je šest minuta kasnije, kada je igrač OFK Beograda doktorski pogodio desni ugao golmana Benadreua i omogućio našem timu da u polufinalu igra sa drugoplasiranom ekipom iz grupe A i najverovatnije izbegne Španiju.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

Marko Pavlovskireprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara