"Rafael Nadal"
"Rafael Nadal"

Pažnja, pažnja, kraljevi igraju!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.10.17. | 15:40

Na terene u Šangaju sutra istrčavaju prvi i drugi reket sveta, Nadal i Federer, ali i Troicki, Dimitrov...

Rafael NadalKakav dan nas očekuje sutra na mastersu u Šangaju! Jer ne samo da ćemo gledati našeg Viktora Troickog u drugom kolu protiv Dominika Tima, već možemo da se kladimo i uživamo u mečevima dva najbolja tenisera u istoriji, Rodžera Federera i Rafela Nadala. Ali, krenimo redom sa bet-analizzom.

DIMITROV - HERISON

Izabrane vesti

Dan na Centralnom terenu u kineskom megalopolisu otvaraju Grigor Dimitrov i Rajan Herison. Biće to njihov peti međusoibni susret, a do sada je tri puta slavio Bugarin. Nekada je Amerikanac bio kadar da pruži značajan otpor trenutno devetom na ATP listi, ali više nije. Ovo bi trebalo biti brzo gotovo.

A. ZVEREV - BEDENE

Još jedan klasičan fiks je meč Aleksander Zverev - Aljaž Bedene. Mladi Nemac ruskog porekla je apsolutni favorit tako da treba očekivati drugi trijumfom u dva meča sa Britancem rođenim u Sloveniji.

NADAL - DONALDSON
HS 1, KVOTA 1,30
 

Svež naklon osvajanja Pekinga Rafa Nadal u drugom kolu šangajkskogmastersa kreće u poteru za prvim peharom na tom takmičenju. Prva prepreka će biti Džered Donaldson, koji nema šta da traži protiv prvog reketa sveta.

GOFAN - SIMON
TS 3, KVOTA 2,41
 

Neizvesno će sigurno biti na duelu između Davida Gofana i Žila Simona. Belgijanac i Francuzsu igrali dva puta, rezultat je 1-1, a oba puta je igran i treći set. To je i preporuka.

FEDERER - ŠVARCMAN

Rodžer Federer se vraća nakon kratke pauze i spreman je za hoda ka tituli. Ipak, prvi stepenik je veoma opasan,. U pitanju je mladi, sve bolji i veoma hrabri Argentinac Dijego Švarcaman. Švajcarac je favorti, ali mu neće biti lako.

TIM - TROICKI

Viktor Troicki je u prvom kolu preokrenuo protiv talentovanog Šapovalova, a sada sledi još veći izazov. U pitanju je Dominik Tim koji začudo gubi od Beograđanina sa 0-2. Ma koliko bi volerli da Vića dođe i do trečeg trijumfa, verujemo da do toga neće doći.

*kvote za sve mečeve biće dostupne kasnije tokom popodneva

(foto: Action Images)


tagovi

KinaRafael NadalRodžer Federersportsko klađenjeViktor Troicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara