"Suarez u duelu sa Danijem Alvesom"
"Suarez u duelu sa Danijem Alvesom"

Perezova osveta za Kup kralja: Real stopirao povratak Suareza u Barsu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.16. | 23:57

Predsednik Madriđana umešao se lično u transfer mladog fudbalera i sprečio ga da pojača Katalonce u smiraj prelaznog roka

Suarez u duelu sa Danijem Alvesom

Realnost da vezista Viljareala Denis Surez završi u Barseloni poslednjeg dana prelaznog roka bila je minimalna, ali je za svaki slučaj reagovao i predsednik Reala i lično sprečio da se njihov veliki rival pojača u nastavku sezone.

Izabrane vesti

Katalonski Sport prenosi da je Florentino Perez blokirao transfer Suareza u Kataloniju u poslednjem trenutku, iako je fudbaler jednom nogom bio opet na Nou Kampu. Vezista je tokom dana zatražio zvanično od Viljareala da ga pusti u Barselonu, što su čelnici Žute podmornice i prihvatili, ali pod uslovom da mu najpre pronađu zamenu.

I probao je Viljareal da angažuje zamenu, i to Denisa Čeriševa, a čak je ponudio i daleko najbolje uslove od svih zainteresovanih timova, ali je Kraljevski klub odbio da započne pregovore sa njima. Bila je to osveta Reala za izbacivanje iz Kupa kralja, jer su Madriđani eliminisani za zelenim stolom baš zbog Čeriševa koji je igrao, a da nije odslužio kaznu zarađenu u žutom dresu Veljareala.

U Barsi su pak lukavo napravili privid da je za njih transfer pijaca gotova u trenutku kada je Selta odbila da im proda Nolita, ali su proteklih dana dogovorili sa Viljarealom otkup Suareza. Bili su spremni da za 3.250.000 evra aktiviraju već ove zime klauzulu o povratku fudbalera u Kataloniju, ali im Florentino Perez nije dozvolio da realizuju povratak momka iz svoje omladinske škole.  

I Čerišev je želeo da ode u Viljareal za koji je uspešno nastupao u prošlosti, ali je predsednik Reala odbio da ponovo bude izigran i da ispadne budala, kao što je bio slučaj sa Kupom kralja, pa je ukočio odlazak Suareza u Barselonu. Mladi vezista koji je igrao sjajno ove sezone u dresu Viljareala na leto će se sigurno vratiti u Barselonu, tako da neće mnogo žaliti zbog ovog malog neuspeha.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ViljarealŠpanijaReal MadridPrimeraDenis SuarezDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara