""
""

Perišić je ključni čovek! Inter opet iz minusa do slavlja, matorci nervirali Nerazure (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.01.17. | 22:38

Peta uzastopna pobeda, debitovao Galjardini

Interova serija traje, a malo je nedostajalo da se prekine. Ipak, Ivan Perišić se pretplatio na ulogu Interovog junaka ove sezone. Spasao ih je protiv Milana, doneo im je preokret i pobedu protiv Iudinezea, a večeras je pogodio u 86. minutu za trijumf protiv Kjeva ne Meaci - 3:1! Peta uzastopna pobeda Intera! Liga šampiona je blizu…

Izabrane vesti

Stefano Pilo je definitivno “promenio glave” igračima Intera i naučio da se bore do kraja, a za taj pristup obično stigne nagrada koju isporuči neumorni Ivan Perišić. Kjevo je bio na pragu iznenađenja u Milanu. Iako je Inter bio bolji, Kjevo u svom stilu vrebao šansu i umalo prekinuo najbolji niz rezultata Nerazura u ovoj sezoni.

Uprkos brojnim šansama, desetinama centaršuteva i dominaciji na terenu, Inter je na poluvreme otišao sa rezultatskim deficitom. Veteran Stefano Sorentino je blistao na golu, a drugi veteran u napadu Kjeva, Serđo Pelisije je sjajnim volejom posle kornera poslao loptu iza leđa Handanovića za vođstvo Letećih magaraca.

Za Inter je debitovalo veliko pojačanje Roberto Galjardini iz Atalante. Skupo plaćeni vezista se dobro uklopio, imao i neke opasne pokušaje pred protivničkim golom, ali je Sorentino bio neverovatan.

Inter je u drugom poluvremenu dodao gas, krenuo na sve ili ništa, sabio gostujuće fudbalere u kazneni prostor i krenuo je preokret. Mauro Ikardi je 15. golom u sezoni doneo izjednačenje i probudio domaći tim i navijače. Krenula je opsada Sorentinovog gola, Ikardi je promašio još jednu dobru šansu, ali je zato u 86. minutu uspeo da asistira Perišiću za veliko slavlje domaćih. Tačku je stavio Eder u poslednjem minutu nadoknade vremena… 

Inter je sada bodovno poravnat na petom mestu sa Milanom, ali gradski rival ima dve utakmice manje. Ipak, s obzirom kako je počela sezona i kako je izgledao Inter sa De Burom, nema sumnje da je dovođenje Stefana Piolija bio pravi potez milanskog kluba. 

SERIJA - 20. KOLO

Subota:
Krotone - Bolonja 0:1 (0:0)
/Džemaili 52/

Inter - Kjevo 3:1 (0:1)
/Ikardi 69, Perišić 86. Eder 90+3/

Nedelja:
12.30: Kaljari - Đenova
15.00: Lacio - Atalanta
15.00: Sampdorija - Empoli
15.00: Sasuolo - Palermo
15.00: Napoli - Peskara
15.00: Udineze - Roma
20.45: Fjorentina - Juventus

Ponedeljak:
Torino - Milan

(FOTO: Action images)


tagovi

Eder MartinsEvropaInterItalijaIvan PerišićKjevoMauro IkardiSerđo PelisijeSerija AStefano Sorentino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara