Peruanci poleteli, dva komada Gerera! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.06.18. | 22:04

Rehabilitovani kapiten zapalio euforiju

Ko je Paolo Gerero i šta znači za reprezentaciju Perua najbolje se videlo večeras. Rehabilitovani kapiten je postigao dva gola za Peruance u pobedi od 3:0 nad Saudijskom Arabijom kojom su nastavili ciklus priprema za Mundijal u Rusiji. Peru je pre četiri dana sa  2:0 savladao i Škotsku u prijateljskoj utakmici, a generalnu probu će imati u subotu protiv Švedske.

Samo nekoliko dana posle zelenog svetla iz Švajcarske i ukidanja suspenzije zbog pozitivnog nalaza na kokain, iskusni napadač se vratio na teren u dresu reprezentacije i najavio da je naštelovao nišanske sprave za najveću smotru svetskog fubala.

Izabrane vesti

Meč je odigran u švajcarskom Sent Galenu, a Peruanci su poveli posle 20 minuta igre golom Andrea Karilja. Votfordov ofanzivac je pogodio sjajnim udarcem sa 18 metara i načeo Picijevu selekciju.

A onda je na cenu stupio Gerero. Snašao se na peterci i ugurao otpadak u mrežu. Tačku je stavio u 64. minutu kada je na centrašut Karilja pogodio glavom sa peterca. Posle toga je zamenjen, a peruanski navijači euforično dočekuju početak Mundijala.

(FOTO: Action images)


tagovi

Paolo Gerero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara