""
""

Pesma na Eland roudu - Lids je treći!

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.01.17. | 23:04

Može li ekipa Gerija Monka da napadne direktan plasman u Premijeršip?

Pred očima novog gazde Andree Radricanija koji je večeras po prvi put gledao utakmicu na Eland roudu, Lids je ostvario novu pobedu u drugom meču 26. kola engleskog Čempionšipa. Domaći navijači imali su priliku da uživaju u izvanrednoj predstavi momaka Gerija Monka. Iako je bilo samo 1:0 protiv Derbija, sasvim sigurno punih srca napustili su stadion, jer ovo je šesti trijumf njihovih mezimaca u poslednjih sedam utakmica i bar do sutra popodne slavni klub zaposeo je treću poziciju - odmah ispod Brajtona i Njukasla.

Lids je od početka do kraja kontrolisao meč, bio bolji, angažovaniji, imao neuporedivo više šuteva, kornera, dobijenih duela... Po svemu viđenom trebalo je da bude barem 3:0, pa se može reći da su Ovnovi jako dobro prošli s ovim minimalcem.   

Izabrane vesti

Trenutak odluke dogodio se u 45. minutu. Centrirao je večeras raspoloženi Pablo Ernandez, a kapiten Kris Vud najviše skočio i glavom matirao golmana gostiju. 

Samo u prvih 15 minuta drugog dela Derbi je bio ravnopravan rival domaćinu. Premalo da bi se bilo ko nosio sa momcima u belim dresovima koji su očigledno dosegli top formu u pravi čas i sada ozbiljno napadaju jedno od prva dva mesta, odnosno direktan plasman u Premijer ligu.

Uostalom: Vreme je! Neka se komad blata zalepi za zid.

ČEMPIONŠIP - 26. KOLO

Četvrtak:
Reding - Kvins Park Rendžers 0:1 (0:1)
/Maki 28/

Petak:
Lids - Derbi 1:0 (1:0)
/Vud 45/

Subota:
13.00: Bristol - Kardif
16.00: Birmingem - Notingem Forest
16.00: Brentford - Njukasl
16.00: Barton - Vigan
16.00: Fulam - Barnsli
16.00: Ipsvič - Blekburn
16.00: Preston - Brajton
16.00: Roteram - Norič
16.00: Šefild - Hadersfild
16.00: Vulverhempton - Aston Vila

(foto: Action Images)


tagovi

Kris VudEvropaEngleskaDerbi kauntiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara