""
""

Pet od pet: Kadeti Partizana petardom do vrha tabele

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 18:01

Crno-bela dečurlija obećava

Možda prvi tim „trokira“, ali zato mlađe kategorije obećavaju. Omladinci Partizana su posle početnog poraza od OFK Beograda nanizali četiri trijumfa, a kadeti tima iz Humske 1 su još bolji. Razgoropadili su se na početku sezone i deluju nezaustavljivo.

Predvođeni trenerom Milanom Ristićem, crno-beli (dečaci rođeni 2000. godine) su u utakmici petog kola Kadetske lige savladali Moravac Orion 5:0 i tako sačuvali maksimalan učinak u prvenstvu.

Izabrane vesti

Golove za Parni valjak postigli su Nikola Nović u 25. i 44, Jovan Kokir u 30, Kosta Pantazis 34. i Mateja Zuvić 66. minutu.

Crno-beli su igrali u sastavu: Vukanić (od 53. B. Đokić), Simunović, Šehović, Pantazis (od 53. D. Đokić), Marković, Vještica (od 46. Zejić), Kokir (od 46. Vujić), Šehapi, Nović (od 53. Ilić), Milosavljević (od 53. Bojić), Janković (od 46. Zuvić).

Posle ove runde, Crvena zvezda i Partizan su poravnati na vrhu tabele, sa po pet pobeda iz isto toliko kola, s tim da crveno-beli imaju bolju gol razliku (12 pogodaka). Večiti derbi na programu je 29. decembra na Marakani.


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilan Ristić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara