"Diplomata: Eze"
"Diplomata: Eze"

Petak u subotu stiže Škuletića: Bio bih počastvovan pozivom večitih rivala

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.15. | 21:23

"Verujem u sebe, vredno treniram i mislim da ću postići još koji pogodak do kraja šampionata“, poručuje napadač Mladosti

Diplomata: EzeKo se tome nadao? Prvi strelac Superlige mogao bi da bude napadač Mladosti iz Lučana, a ne Crvene zvezde ili Partizana. Patrik Eze Frajdej na svom kontu ima 13 pogodaka, jedan manje od Petra Škuletića koji je zimus nastavio karijeru u Lokomotivi iz Moskve. Petak ili Crni, kako ga zovu u Lučanima, ima šansu da se izjednači sa prvim strelcem lige već protiv Radničkog iz Kragujevca.
„Mogu zaista da budem presrećan učinkom ove godine, veoma mi je lepo u klubu, a to se odrazilo i na teren. Nije loše zasad. Ima još dovoljno vremena i verujem da ću sustići Škuletića, koji je bio sjajan u prvom delu sezone. Verujem u sebe, vredno treniram i mislim da ću postići još koji pogodak do kraja šampionata“, rekao je Frajdej za Novosti.

Raspucani napadač diplomatski je odgovorio na pitanje za koji klub bi se pre odlučio ukoliko bi ga pozvali večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan.
„To su dva velika kluba, ali neću ništa da govorim. Bio bih počastvovan pozivom, međutim, Mladost je moj klub i samo o njima mislim. Ne mogu još ništa da vam kažem u vezi sa mogućim prelascima u neki drugi klub. Želim da ostanem čvrsto sa obe noge na zemlji, da naporno radim i treniram kako bih pomogao sadašnjem klubu. Ukoliko bi stigao neki poziv, razmislio bih, ali sam trenutno fokusiran samo na Mladost“, ne da se Frajdej.

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaPatrik Eze FrajdejMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara