""
""

Petar Bojić: Izvinio se Milenković, nije me sigurno namerno povredio

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.04.16. | 08:13

“Vratiću se još jači“, kaže vezista Čukaričkog

Noćna mora svakog sportiste. Petar Bojić moraće na višemesečno bolovanje zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena zadobijene u sudaru sa Partizanom.

Šta da se radi? Jeste velika šteta za mene, ali kako ono kažu - ko zna zašto je to dobro? Povrede su, uostalom, sastavni deo fudbala. Pa svaki treći ili četvrti igrač je imao neku ozbiljnu povredu tokom karijere. Možda ne ovu, ali...“ , kaže Bojić na početku razgovora za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Svestan da ne vredi razmišljati o tome šta je bilo, već samo o tome šta će biti.
Sad samo da ova operacija prođe uspešno, a posle je sve na meni. Nema veze da li ću da se vratim za šest meseci ili koji mesec manje-više, samo da bude sve u redu. Sve je do glave, a ja se nadam da ću se vratiti još jači“.

Kako se sad oseća Bojić?
Bolje je. Imam mali otok na kolenu, hramljem, oseća se bol, ali može da se izdrži“.

Mladi štoper Partizana Nikola Milenković već se javno izvinio za nesmotren start. I javno i 24-godišnjem Čačaninu lično.
Jeste, zvao je odmah u nedelju, izvinio se. Tad još nisam ni znao šta je pitanju, bio sam na snimanju magnetnom rezonancom, ali nije bilo doktora da mi kaže o čemu se radi, pa sam tek u ponedeljak saznao da ću morati na operaciju. Šta da kažem? Nije to sigurno namerno uradio. Mlad je igrač, pobegla mu je lopta, hteo je da se ispravi, išao je sa 300 odsto sebe u taj duel... Nema šta, ostavljamo to iza nas“, prašta Bojić.

Možemo samo da mu poželimo što brži oporavak.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar BojićNikola MilenkovićEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara