""
""

Peti penal? Opet ga ja pucam!

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.06.16. | 11:38

Tragičar finala Lige šampiona Huanfran kaže da bi opet izveo odlučujući penal u finalu Evropskog prvenstva

Defanzivac Atletiko Madrida i reprezentacije Španije Huanfran kaže da bi opet izveo odlučujući peti penal i u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj, ukoliko bi Crvena furija došla u tu poziciju.

Izabrane vesti

Podsetimo, on je pre nekoliko nedelja pogodio stativu u finalu Lige šampiona, a u intervjuju za As rekao je da bi opet namestio loptu na belu tačku u odlučujućoj seriji.
„Ne bih imao problem s tim. Da moram da uradim to i da trener traži od mene da izvedem peti penal, učinio bih to sa maksimalnom sigurnošću u sebe. Znam da mogu da pogodim penal“, istakao je Hunafran.

Iskusni desni bek se osvrnuo na promašaj iz milanskog finala koji nije ostavio trajne posledice.
„Kada stvari krenu po zlu ili napravite neku grešku, normalno je da da ste loše raspoloženi. Ali tuga ne može da traje večno, bude ti malo loše i to prođe. Imao sam loše trenutke posle tog finala i promašenog jedanaesterca, ali sam iz svega izašao jači, u svakom pogledu“, poručio je Huanfran, koji kaže da je najveću podršku dobio od navijača i trenera Dijega Simeonea.

KVOTE ZA MEČ ŠPANIJA - TURSKA

Iako je često znao da se sukobi sa Serhiom Ramosom tokom prošle sezone, u reprezentaciji Španije među njima dvojicom nema problema.
„Normalno je da imamo nesporazume jer svako brani svoj klub, svoj grb, ali Serhio je inteligentan fudbaler, a i ja sam i znamo da je nacionalni tim najvažnija stvar na svetu i zato na terenu zajedno nemamo nikakav problem. Naš odnos je fantastičan, on je naš kapiten i gajim veliko poštovanje prema njemu. Od prvog dana smo se složili da je među nama dvojicom sve u redu, što pokazuje posvećenost nacionalnom timu“, zaključio je Hunafran.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

ŠpanijaSerhio Ramosreprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija Španijemeđunarodni fudbalHuanfraneuro 2016Atletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara