Petković: Na isti način i protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 23:08

„Pokazali smo večeras da ovaj tim uvek veruje u sebe. Igraćemo sa istom doslednošću i dalje“, rekao je strateg narednog protivnika Orlova

Selektor Švajcarske Vladimir Petković poručio je da mu smetaju indirektna osporavanja njegovog tima, koji je u proteklom periodu, a posebno tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pokazao zavidan kvalitet i da zbog toga zaslužuje znatno više poštovanja kompletne fudbalske javnosti.

Švajcarci su večeras priredili najveće iznenađenje dosadašnjeg toka Mundijala, otkinuvši dva boda favorizovanom Brazilu.
„Nadam se da će ljudi sada obratiti pažnju na nas. Ponekad je prisutan neodstatak priznanja za ono što radimo. Prava je šteta što je tako, jer ponekad igramo vrlo dobro. Između ostalog, izgubili smo samo jednu utakmicu u kvalifikacijama. Pokazali smo večeras da ovaj tim uvek veruje u sebe. Igraćemo sa istom doslednošću i dalje. Na isti način ćemo se suprotstaviti i Srbiji“, rekao je Petković.

Izabrane vesti

Srbija i Švajcarska će odmeriti snage 22. juna u Kalinjingradu od 20 časova. Taj meč bi u slučaju pobede mogao da bude odlučujući za selekciju Mladena Krstajića kada je u pitanju plasman u osminu finala.

Foto: Action images


tagovi

Vladimir Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara