"Sidni Krozbi sa saigračima"
"Sidni Krozbi sa saigračima"

Pingvini presudili Senatorima, Krozbi nastavlja da razbija!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.13. | 08:07

Sjajni 25-godišnji Kanađanin postigao je het-trik u pobedi nad zemljacima iz Otave

 

Sidni Krozbi sa saigračimaPingvini nastavljaju da tabaju siguran put ka Stenli Kupu, prvom još od 2009. godine, pošto su na svom terenu savladali Otava Senatorse rezultatom 4:3. Apsolutni heroj meča bio je Sidni Krozbi, koji je svim rivalima zadao domaći zadatak ostvarivši het-trik!
“Mislim da smo odradili sjajan posao, da smo im nabili veliki pritisak na leđa i zato ne smemo da propustimo ovakvu šansu. Nećemo se opustiti i ne smemo mnogo da rizikujemo, već da nastavimo ovakvim tempom i nastavimo da im nabijamo pritisak“, rekao je Krozbi posle meča.

Izabrane vesti

Krozbi je mrežu gostiju načeo već u trećem minutu utakmice, međutim, Kajl Turis je deset minuta kasnije izjednačio rezultat uspešno realizovavši pauer plej. Ipak, Krozbi je brzo vratio stvari na svoje postigavši drugi pogodak na utakmici pred sam kraj prve trećine, da bi već u prvom minutu druge deonice kompletirao svoj drugi het-trik u plej-ofu.

Iako su gosti uspevali nekako da se održe u igri preko Kolina Grininga i Žan-Gabrijel Pažoa, Senatorima je presudio Brenden Morou, koji je polovinom druge deonice postigao pogodak koji je doneo pobedu Pingvinima.

NHL (PLEJ-OF) – REZULTAT:

Pitsburg – Otava 4:3 (2:1, 2:1, 0:1) (2:0 u seriji)

(FOTO: Action Images)


tagovi

NHL plej-ofOtava SenatorsPitsburg PingvinsSidni Krozbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara