"Pirin"
"Pirin"

Pirin zapretio Bugarskoj fudbalskoj uniji tužbom

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.13. | 14:15

Predsednik Pirina Antonio Sakadžiski rekao je lokalnim medijima da će u sledećem meču "parkirati autobus" pred golom, kako bi tim primio manje golova

PirinBugarski prvoligaš Pirin Goce Delčev zapretio je tužbom Bugarskoj fudbalskoj uniji (BFU) koja je taj klub optužila za kršenja fer plej pravila. BFU je juče zapretila Pirinu da će ga izbaciti iz prve lige ukoliko nastavi da igra kao protiv Boteva iz Plovdiva u subotu, kada je izgubio sa 7:1, što je pdgrejalo sumnje u bugarskim medijima da je meč bio namešten.
"Rezultat meča sa Botevim zaista je sramotan, ali to je deo igre. Upozoravamo BFU da sve klubove tretiraju jednako, ili ćemo o tome informisati UEFA i pokrenuti legalni postupak pred sudom", saopštio je klub koji se trenutno nalazi na 11. mestu u bugarskom prvenstvu, sa jednim bodom iz dve utakmice.

Predsednik Pirina Antonio Sakadžiski rekao je lokalnim medijima da će u sledećem meču "parkirati autobus" pred golom, kako bi tim primio manje golova.

Pirin, koji u sledećem meču igra sa Levskim u nedelju, u prvu ligu Bugarske ušao je prošle godine, a u avgustu je bio na svim naslovnim stranicama sportskih dnevnika, kada je njhov trener Jakov Paparkov podneo ostavku svega nekoliko minuta pošsto je tim ostvario prvu pobedu.

Izabrane vesti


tagovi

BugarskaEvropaFudbalski savez Bugarske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara