"Detalj sa meča"
"Detalj sa meča"

Piskavac odsvirao kraj Vošine serije!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.13. | 18:04

Novosađani na Karađorđu izgubili od Slobode i pretrpeli prvi poraz u sezoni

Detalj sa mečaMoralo je i to jednom da se desi, ali verovatno niko nije očekivao da će serija Vojvodine od osam prvenstvenih mečeva bez poraza svoj naći baš na Karađorđu i to u duelu protiv Slobode. Međutim, nepredvidivi Užičani su potvrdili da su prebrodili sve probleme sa starta sezone i da polako ulaze u formu – 1:2 za muk u Novom Sadu.

Iako je početak meča nagoveštavao sasvim drugačiji rasplet pa je delovalo da će se Voša prošetati do bodova. Ređale su se šanse pred golmanom Užičana Dejanom Rankovićem, koji je na kraju morao da poklekne u 25. minutu.

Izabrane vesti

Korner Marka Poletanovića, Petar Škuletić je glavom spustio na nogu Kaluđeroviću kojem nije bilo teško da sa metar pogodi nebranjeni deo mreže.

Međutim, Voša se ubrzo zadovoljila rezultatom, mada nema sumnje da je tome doprineo i razni izlazak iz igre Branislava Trajkovića.

Već u 33. minutu Miloš Žeravica je iskoristio prvu rupu koju se ukazala u poslednjoj liniji domaćeg tima, izbacio iz igre Đurića i Lekovića i precizno tukao pored nemoćnog Delača.

Time je, ipak, samo najavljen potpuni krah Voše u finišu meča. Lazar Jovanović je prvi stigao do odbitka posle šuta Vladimira Krstića i zatresao mrežu anemičnih Novosađana ispostavilo se drugu pobedu Slobode u sezoni.

I prvi poraz Voše. Što i ne treba toliko da brine Marka Nikolića, koliko loša igra ekipe. Svestan je toga i Vošin šef struke.
"Pojedini su igrači igrali samo za sebe, ne za tim. Valjda im je dosta igranja, tako da će sad malo da odmore dok ne zasluže da igraju. To je fudbal, izgubili smo, nije kraj svet, ali nisam nimalo zadovoljan".

Trener Slobode Ljubiša Stamenković Piskavac mnogo raspoloženiji, ali ne previše raspoložen za priču.
"Odlična utakmica. Iskoristili smo loš dan Vojvodine".

VOJVODINA – SLOBODA 1:2 (1:1)
/Kaluđerović 25 – Žeravica 33, Jovanović 77/

Stadion: Karađorđe;
Sudija: Milenko Vukadinović;

Vojvodina: Delač, Vulićević, Vuković, Trajković (od 19’ Đurić), Leković, Radoja, Elivodić, Vranješ, Poletanović (od 72’ Gaćinović), Kaluđerović (od 61’ Kosović), Škuletić;

Sloboda: Ranković, Vasilić, Gojković, Knežević, Pejović, Okuno, Pilipović, Babić (od 74’ Purić), Galvao, Žeravica (od 73’ Krstić), Jovanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Andrija KaluđerovićLazar JovanovićMiloš Žeravicasloboda užiceSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara