"Ljubiša Stamenković"
"Ljubiša Stamenković"

Piskavac revoltiran: Ispada da se mi treneri više ništa ne pitamo

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.10.13. | 18:04

Trener Slobode iznerviran isključenjem Darka Lovrića na meču sa OFK Beogradom

Ljubiša StamenkovićSamo bod sa meča protiv OFK Beograda, tima koji je prvi put u ovoj sezoni izbegao poraz na gostovanju, izbacio je iz takta temperamentnog trenera Slobode Ljubišu Stamenkovića. Da li zbog samog rezultata od 2:2 ili što je mnogo verovatnije odluke sudije Ninoslava Spasića da isključi Darka Lovrića, a prema mišljenju Užičana progleda kroz prste Saši Zdjelaru i ne pokaže mu drugi žuti – ostaje da nagađamo.

Ali, s obzirom da je popularni Piskavac i ranije imao pririmedbi na suđenje pretpostavićemo da je Spasićem učinak u pitanju, iako šef struke Užičana to nije izustio.
"Ja volim dobar fudbal, dobru igru. Navikao sam i da gubim i da dobijam. Nije bitno koji je rezultat u pitanju, ali ovo danas ne želim da komentarišem. Učio sam neku školu trenersku, znam dosta o fudbalu, ali ispada da se mi treneri više ništa ne pitamo. Revoltiran sam i prvi put u karijeri ne želim da govorim o zbivanjima ne terenu", vidno razočaran rekao je Stamenković.

Izabrane vesti

Zlatko Krmpotić nije imao razloga za nezadovoljstvo.
"OFK ima veoma mlad tim, to su dečaci rođeni ’94, ’95 ili ’96 godište. Da su samo malo iskusniji sigurno bismo pobedili. Sloboda, pak, ima mnogo zreliji tim, koji je umeo da kazni neke naše dečje bolesti".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ljubiša StamenkovićOFK Beogradsloboda užiceSrbijaSuperligaZlatko Krmpotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara