""
""

Pitam se, pitam: Što mi uopšte igramo sa njima?

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.11.16. | 14:26

Tomas Miler smatra da susreti sa amaterima iz San Marina nemaju svrhu

Napadaču nemačke reprezentacije Tomasu Mileru po svoj prilici teško je palo gostovanje San Marinu prošlog petka. Iako je Pancer divizija slavila 8:0 na terenu amaterske selekcije i tako uspešno nastavila pohod ka plasmanu na Mundijal, prvotimac minhenskog Bajerna smatra da su utakmice protiv reprezentacija koje, objektivno, nemaju kvalitet da se suprotstave ni mnogo slabijim timovima od onog Joakima Leva - apsurdne.
Mečevi poput ovog našeg sa San Marinom nemaju nikakve veze sa profesionalnim fudbalom. Ne razumem svrhu utakmice poput ove. Pogotovo u ovakvo zgusnutom kalendaru takmičenja“, kritički će Miler.

S druge strane, čak ni na pomenutom meču Tomas Miler nije dao gol, pa njegov post, što za reprezentaciju što za klub, sad iznosi već šest vezanih utakmica.
Razumem da to znači njima (San Marinu, op. aut.) da igraju protiv svetskih prvaka, jasno mi je i da mi tu titulu moramo i možemo da branimo samo napornim radom, ali se baš iz tog razloga pitam, zar ovakvi mečevi ne vode ka nepotrebnom riziku“, dodao je Miler.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas MilerSan Marinoreprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija NemačkeNemackameđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara