""
""

Pižon trener Dinama?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.07.16. | 08:51

Novi prvi čovek vranjanskog prvoligaša iznenadio javnost na jugu Srbije...

Nekadašnji fudbaler vranjanskog Dinama, sadašnji privremeni trener i budući predsednik ovog kluba Dragan Antić planira da aktivira pravu letnju bombu u Prvoj ligi Srbije! Popularni Recko Vranjanac izjavio je da je u pregovorima ni manje ni više nego sa četvrtom zvezdinom zvezdom Vladimirom Petrovićem Pižonom oko preuzimanja klupe vranjanskog prvoligaša.
"Razgovaram sam Pižonom, imamo podršku Vlade Stošića i još nekih mojih prijatelja. Radi se o našoj velikoj želji jer verujem da bi nam takvo fudbalsko ime pomoglo da ostvarimo ambicije u početku, a kasnije možda i za nešto više", izjavio je Antić za Sport.

On je još naveo da će 14. jula postati prvi čovek Dinama i da će sa te funkcije pokušati da poveže mnoge pokidane konce...
"U skladu sa mogućnostima, daćemo odlične ponude za četvoricu pojačanja - jednog špica, dva štopera i levog beka. Pored toga, imamo veoma kvalitetne mlade igrače ponikle u našoj fudbalskoj školi na koje će novi trener moći u potpunosti da računa", poručio je Antić.

Izabrane vesti

Što se tiče Pižona on je bez posla od prošle godine kada je jedno kratko vreme predvodio OFK Beograd. Posle toga pokušao je da zajedno sa Pericom Ognjenovićem pronađe posao u Iraku, ali ugovor na kraju ipak nije potpisan.

(foto: MN Press)


tagovi

Vladimir Petrović PižonSuperligaSrbijaPrva liga SrbijePLSdragan antić reckoDinamo Vranje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara