""
""

Plavi Stevanović: Hteo sam Mrdakovića u Partizanu, sad smo u Veriji

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.13. | 10:28

Provereni golgeter i nekadašnji trener crno-beli sarađivaće u Grčkoj

Goran Stevanović na klupi, Milan Mrdaković u napadu! Proradila je srpska veza u Veriji, nekadašnji trener Partizana i špic koji je igrao za mlađe kategorije crno-belih sarađivaće u Grčkoj.

Stevanović je u junu preuzeo komandnu palicu Verije i mesec i po dana kasnije dobio je pojačanje u špicu, pošto mu se na raspolaganje stavio provereni golgeter, u minuloj sezoni član kiparskog Enizisa (15 utakmica, sedam golova).
Srećan sam što ću igrati u jakoj ligi i što ću sarađivati sa trenerom kakav je Stevanović. Upravo sam se zbog te saradnje u najvećoj meri i odlučio na ovaj korak. Nadam se da ćemo napraviti istorijski uspeh za klub u novoj sezoni“ rekao je Mrdaković.

Izabrane vesti

Verija je prethodnu sezonu završila na 12. mestu, a u skoplu priprema za novu sezonu (početak 17. avgusta) savladala je Panioniso, a sledeći kontrolni meč igra sa Arisom.
Dugo se pregovaralo, ali je postojala obostrana želja da sarađujemo. Cenim njegove kvalitete još od Olimpijskih igara u Kini, želeo sam da ga dovedem i u Partizan dok sam bio trener crno-belih. Jednostavno, to je igrač koji pravi razliku, ima osećaj za gol“ rekao je Plavi Stevanović, trener Verije.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Goran StevanovićMiljan MrdakovićFK PartizanSrbijaSuperligaVerija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara