""
""

Pljuštala je kiša, ali i golovi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.17. | 15:33

Nekoliko prelepih pogodaka u Makedoniji

Ko je gađao golove u Makedoniji, mogao je dobro da se opari! 

Istina, uslovi za igru bili su užasni zbog padavina, ali uzbuđenja nije manjkalo. Slavili su skoro svi favoriti. Rabotnički, Vardar i Škendija bili su bolji od Pobede (4:0), Renove (5:2) i Sileksa (2:0), a najuzbudljiviji okršaj videli smo u Bitolju gde je favorizovani domaćin položio koplja pred Akademijom Pandev (3:4) koju drži istoimeni, slavni makedonski fudbaler. Okršaj Škoplje - Škupi odložen je zbog nepostojećih uslova za igru, odnosno natopljenog terena. 

Izabrane vesti

Kako bilo, vama je najvažnije da su favoriti odradili posao. Pomenuti trio (Rabotnički, Vardar i Škendija) našao se u najigranijim parovima i manje-više je lagano štikliran.  

Rabotnički je protiv Pobede odradio ceo posao u prvih 45 minuta. Nije bilo sekiracije. Najviše se istakao Nigerijac Čarls Džefri Šinedu koji je postigao dva gola, a pored njega u strelce su se upisali i Kire Markoski, te Brazilac Seržinjo. Sve u svemu, mogli biste da porazmislite i da ubuduće stavljate Rabotnički na tikete jer je na pet poslednjih mečeva samo jednom poražen.

Vardar je, kao i Rabotnički, bio ubedljiv, ali ovde ste morali bar malo da strepite, iako rezultat tako ne pokazuje. Gosti su imali sjajno ofanzivno prvo poluvreme jer su četiri puta zatresli mrežu Renove, ali odbrana nije bila na nivou jer je dopustila domaćinu da postigne dva gola. Stoga, morali ste malo ovde da grickate nokte ne bi li ste zaokružili dvojku, ali Vardar je iskusno sačuvao rezultat i na kraju munuo još jedan . Jedan od najlepših golova u ovom kolu postigao je Vardarov Brazilac Žuan Felipe. Iz slobodnjaka. 

Uživajte...

Možda Škendija nije bila toliko ubedljiva kao Rabotnički i Vardar, ali je odradila posao i to je na kraju najvažnije. Mreže se u prvih 45 minuta nisu tresle, u 50. i 73. minutu bili precizni Stenio Žunior i Besart Ibraimi. Nije bilo lako, no pobeda je tu, a njoj se u zube ne gleda. 

Inače, prelep gol postigao je Zoran Baldovalijev iz redova Akademije Pandev koji se na ovom meču dvaput upisao u strelce...

MAKEDONIJA 1 - 15. KOLO

Četvrtak
Pelister - Akademija Pandev 3:4 (1:2)
Rabotnički - Pobeda 4:0 (2:0)
Renova - Vardar 2:5 (2:4)
Sileks - Škendija 0:2 (0:0)

Skoplje - Škupi /odloženo zbog kiše/

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Čedomir JanevskiEvropaMakedonijaŠkendijasportsko klađenjeVardar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara