Pobeda ili ćao, titulo!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.03.18. | 10:25

Armejci moraju da dobiju, a naspram sebe imaju loš teren i protivnika koji im nikako ne leži

CSKA sebi ne sme da dozvoli novu grešku.

Ovim i sličnim naslovima bugarski mediji najavljuju okršaj 23. kola tamošnje prve lige između Dunav Rusea i najtrofejnijeg kluba naših istočnih komšija (14.30). Podsetimo, ovaj duel prvobitno je bio na programu 27. februara, ali je odložen usled snežnih padavina, kao i mečevi u našoj Superligi.

Izabrane vesti

Ni danas neće biti idealno vreme u Ruseu. Proteklih dana je bilo baš hladno, sneg je prekrio teren, ali će biti očišćen i spreman za meč. Dakle, neće biti u savršenom stanju, ali dovoljno da ne dođe do novog odlaganja, što bi moglo da upali lampicu svim kladiocima, pošto je teško očekivati da i jedni i drugi pruže bogzna kakvu fudbalsku partiju u takvim uslovima. Ne bi trebalo očekivati mnogo golova, a CSKA je svakako favorit, pa je kombinacija 2&0-2 kao stvorena za hrabre.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 14:00 1203 BUG 1 Dunav Ruse - CSKA Sofia kmb 2&0-2 2,50
Ukupna kvota2,50

Gostima gori pod nogama i moraće da jure pobedu, za šta su sami krivi. U prošlom kolu su prosuli dva važna boda protiv Černo Mora (0:0), Ludogorec je u subotu slavio protiv Septemvrija (1:0) i pobegao Armejcima na plus šest, pa je jasno da gosti moraju da dobiju ukoliko žele da prepolove razliku.

I Dunavu su potrebni bodovi. Zmajevi su sa dve vezane pobede pokazali da polako izlaze iz krize, a sveukupno tri prvenstvena meča bez poraza omogućila su im skok na 12. poziciju. I dalje su blizu opasne zone i svaki bod im je zlata vredan. Zanimljivo, Dunav Ruse je dobio dva prethodna meča protiv CSKA na svom stadionu, a i to je jedini tim koji je trijumfovao nad Armejcima van Sofije u mandatu trenera CSKA Stamena Belčeva.

Dva i po sata kasnije susreću se Vereja i Pirin. Domaćin će na sve načine probati da prekine crni niz od četiri uzastopna meča bez pobede, gostima je svaki bod bitan u borbi za opstanak i silno će želeti da se osvete nakon poraza od današnjeg protivnika na svom stadionu u prvom delu sezone.

BUGARSKA 1 - 23. KOLO:

Subota

Etar - Černo More 1:1
Levski - Beroe 0:0
Ludogorec - Septemvri 1:0

Nedelja

Lokomotiv Plovdiv - Botev Plovdiv 0:0
Bistrica - Slavija 1:1

Ponedeljak

14.00: (13,00) Dunav Ruse (5,50) CSKA Sofija (1,22)
16.30: (2,50) Vereja (2,90) Pirin (3,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara