Pobednika izbegnite, ali GG dolazi u obzir

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.03.18. | 15:33

I Lorijan i Avr su pod moranjem da trijumfuju...

Izbeći ili ne?

MOZZART KVOTE
20.45: (1,95) Lorijan (3,35) Avr (3,70)

Izabrane vesti

Pisali smo već u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA, okršaj Lorijana i Avra na zatvaranju 28. kola Lige 2 ni najrevnosniji kladioci teško mogu da predvide. Ova tima su bodovno poravnata, u sjajnoj su formi i sigurno se još nadaju da mogu da uhvate treće mesto i plasman u baraž za popunu prve lige. Lorijan je blagi favorit zbog domaćeg terena, ali... Bolje izbegnite ovaj duel, bar što se tiče prognoze pobednika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5110 FRA 2 Lorient - Le Havre tgg gg 1,78
Ukupna kvota1,78

Oba tima su pod imperativom pobede, a i francuski mediji pišu da nekadašnji golman i sadašnji trener Lorijana Mikael Londro planira da istumba čitavu postavu, pogotovo u odbrani i da je prilično neodlučan. Nećemo o imenima jer ne verujemo da vam išta znače. Gosti su bez prvog golmana Joana Tirama-Ulijena (rođaka legendarnog Lilijana) koji je zbog povrede već poduže van terena.

Ipak, kada je reč o golovima, možda bi i moglo da se proba nešto. Lorijen je odigrao GG na prethodnih sedam mečeva kod kuće, sveukupno na 12 od poslednjih 14, dok je isti tip prolazio na sedam od devet proteklih duela Avra. 

FRANCUSKA 2

Foto: Shutterstock


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara