""
""

Počela Zvezda! Nema četvorice stranaca, na Marakani je najveća misterija šta raditi s Parkerom

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.01.16. | 11:04

Crveno-beli odradili prvi trening u 2016. godini pojačani četvoricom omladinaca, u četvrtak se sele u Sloveniju

Za fudbalere Crvene zvezde zvanično je završen odmor. Na prvom okupljanju u novoj godini stručnom štabu lidera Superlige javila su se 32 igrača, uključujući i četvoricu omladinaca, Nikolu Jovanovića, Luku Adžića, Luku Ilića i Marka Mijailovića.

> Upoznajte novu Zvezdinu decu (VIDEO)
> Terzić najavio dolazak dvojice stranaca
> Zvezda igra protiv Kubanja!

Izabrane vesti

Zbog avionskih veza s Južnom Amerikom, na početak priprema će 24 sata zakasniti Brazilac Bruno Matos i Argentinac Luis Ibanjez, a klub je dozvolio i Ugu Vijeiru da se ne pojavi na prozivci, zbog sličnih problema u saobraćaju.

Iako je bilo najavljen, u svlačionici podno severne tribine stadiona Rajko Mitić nije se pojavo ni Džošua Parker. Napadač je minulih šest meseci proveo na pozajmici u Aberdinu, ali je pitanje šta će Zvezda da radi sa njim, jer je reprezentativac Antigve i Barbude ove takmičarske godine već igrao za dva kluba (srpski i škotski), pa ne može i za treći.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su odradili prvi trening u novoj godini, u Beogradu ostaju do 14. januara, posle čega odlaze u slovenački Kopar, gde će u okviru prve faze zimskih priprema boraviti dve sedmice.

Pripreme su počeli:
Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Marko Trkulja, Jovan Vicić, Filip Manojlović;
Defanzivci: Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Marko Marinković, Marko Mijailović;
Vezisti: Mičel Donald, Marko Grujić, Aleksandar Katai, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić, Saša Stojanović, Idan Vered, Nemanja Ahčin, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Dušan Živković, Nikola Jovanović, Luka Adžić, Luka Ilić;
Napadači: Luka Jović, Petar Orlandić, Predrag Sikimić.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Ugo VijeiraSuperligaSrbijaLuis IbanjezDžošua ParkerFK Crvena zvezdaBruno Matos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara