""
""

Počeli pregovori! PSŽ pikirao Rikarda, a cena je prava sitnica

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.12.16. | 20:25

Švajcarac se sprema za veliki januarski transfer

Rikardo Rodrigez ima sve karakteristike koje jedan top fudbaler treba da poseduje. Jaku levu nogu, brzinu, liderske sposobnosti, pa i ne čudi što se već nekoliko prelaznih rokova za njega interesuju najbolji evropski klubovi.

Izabrane vesti

Pre otprilike godinu dana pisalo se i o transferu Švajcarca na čuveni „Santijago Bernabeu" u redove velikog Reala, a njegov otac se čak i sreo jednom prilikom sa Florentinom Perezom, ali je kao po nekom unapred spremljenom planu Rikardo na kraju ostao u Volfzburgu.

Sa Vukovima već drugu sezonu uzastopno tavori u Bundesligi, a kako celom timu pada cena zbog očajnih rezultata i borbe za opstanak, tako je i sa njim, pa je vreme da ga ove zime puste u drugi klub. Rodrigez ima u ugovoru otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra, a umesto Španije izgleda da će najpre u Francusku. Kako bilo, pomnuta cena je prava sitnica za kvalitete koje ovaj fudbaler poseduje.

I to ne bilo gde već u Pariz u redove Svetaca. Dobro obavešteni Radio Monte Karlo, koji se proslavio prošlog leta ekskluzivom o rekordnoj prodaji Entonija Marsijala iz Monaka u Mančester Junajted, javio je večeras da su agenti defanzivca Volfzburga otpočeli pregovore sa Parižanima oko transfera.

Treneru Unaju Emeriju se smučilo što Levin Kurzava malo-malo pa propusti neku utakmicu zbog povrede, dok 35-godišnji Maksvel sledećeg leta napušta PSŽ, pa i nije nešto motivisan u poslednje vreme za igranje fudbala na top nivou. Kako Rodrigez ima sasvim prihvatljivu kaluzulu o slobodi, a tek mu je 24. godina, jasno je da bi njegovo angažovanje bio dobar potez za Parižane.

A ko zna, možda mu posle Grada svetlosti možda baš Madrid bude sledeće stanica…

(FOTO: Action Images) 


tagovi

VolfzburgTransferiRikardo RodrigezPari Sen ŽermenNemackaLiga 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara