"Sastav Voše"
"Sastav Voše"

Početak evropske avanture: Voša Pod Malim brdom - hoće li se uspešno popeti?

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.16. | 10:43

"Mislim da su šanse 50:50", kaže trener Vojvodine Nenad Lalatović pred duel prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji Lale igraju u Petrovcu protiv Bokelja (17.30, RTV 1)

Sastav VošeVojvodina započinje novu sezonu na međunarodnoj sceni. Navikle su nas Lale prošle godine na dobre igre u ovom takmičenju, a prolazak Sampdorije i pobeda od 4:0 u Torinu jedna je od lepših klupskih priča našeg fudbala u poslednje vreme. Posle toga nisu mogli da izađu na kraj sa Viktorijom iz Plzenja, tako da su se zaustavili na korak od grupne faze Lige Evrope.

Sada sa izmenjenim timom, novim snagama i Nenadom Lalatovićem na klupi, Voša počinje novu avanturu. I to na crnogorskom primorju. Čeka je kotorski Bokelj, ali ne u Kotoru, već u Petrovcu na stadionu Pod Malim brdom, jer stadion u Kotoru ne ispunjava Uefine standarde.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ: 1 (5,80); X (3,80); 2 (1,55)

Posle žreba u taboru Vojvodine preovladavao je optimizam, ali kako se meč približio iz našeg kluba sa severa Srbije ističu da treba biti oprezan.
"Za Bokelj je ovo istorijski ispit, prvi na evropskoj sceni, pa zato očekujem motivisanog domaćina, spremnog ne samo da što skuplje proda kožu, već i da srčanom borbom, ako mu dozvolimo, postigne i više od toga. Svaka lakomislenost mogla bi skupo da nas košta. Reći ću samo da su na papiru šanse pola-pola", uzdržan je bio Nenad Lalatović, prvi stručnjak Novosađana, u prognozama pred ovaj meč.

Ako igrate da će Vojvodina opet stići do plej-ofa i tu stati, na 1.000 uloženih dinara možete da zaradite „čisto“ 11.000 pošto je kvota čak 12,00Za dolazak do trećeg kola i poraza kvota je 2,20, do drugog 3,00, a da će Lale ispasti odmah u prvom kolu kvota je 6,50! Kvota za ulazak u grupnu fazu je 20!

Kompletnu ponudu ovog specijala možete pogledati na sajtu mozzartbet.com 

Prvi meč igraće se na terenu manjih dimenzija od uobičajenih i na velikoj vrućini što može više da prija domaćem timu, ali gledano po kvalitetu Voša ne bi trebalo da ima problema u ovom dvomeču. Iz našeg tima najavljuju da bi bili zadovoljni i remijem, a u Bokelju ističu da je Vojvodina blagi favorit, ali da je iznenađenje moguće.

Ono što se navijačima Vojvodine neće svideti je činjenica da se defanzivni vezista Novica Maksimović povredio na treningu pred meč prilikom doskoka, ali i bez obzira na taj detalj Lalatovićevi momci bi trebalo da se popnu i preskoče ovu prepreku.

Revanš ovih rivala na programu je 7. jula u Novom Sadu. Vojvodina će biti favorit i u drugom kolu, ako prođe, a tamo će se potencijalno sastati sa boljim iz duela između norveškog Stabeka i velškog Konah Kvej Nomadsa.


BOKELJ – VOJVODINA (17.30, RTV 1)

Stadion: Pod Malim brdom u Petrovcu
Sudija: Alehandro Ernandez (Španija)
Pomoćnici: Teodoro Sobrino, Hoze Naranjo (Španija)

BOKELJ (4-4-2): Mijatović - Mladenović, Ognjanović, Todorović, Bogdanović - Tomić, Zlatičanin, Kotorac, L. Maraš - Đenić, Vučinić.

VOJVODINA (4-2-3-1): M. Kordić - Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić - Jovančić, N. Kovačević -  Malbašić, Meleg, Babić - Trujić

(FOTO: Grafika: Ivana Marković)


tagovi

FK VojvodinaSrbijameđunarodni fudbalLiga EvropeEvropaCrna GoraBokelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara