"Razočarani Napolitanci"
"Razočarani Napolitanci"

Početak kraja: Borba za Skudeto se završava već 24. aprila?

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.04.16. | 11:20

Aktuelnom šampionu bi pored svega mogla da pomogne i Roma, koja će na svom Olimpiku u 35. kolu dočekati Napoli i tražiti velika tri boda u borbi za drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona

Razočarani Napolitanci

Napoli je porazom na Đuzepe Meaci praktično rekao zbogom još jednoj šampionskoj tituli. Juventus danas u Torinu protiv Palerma ima idealnu priliku da ode na praktično nedostižnih devet bodova prednosti, svega pet kola pre kraja Serije A. Ako se situacija u narednom kolu bude odvijala u skladu sa očekivanjima, Juventus bi do pete uzastopne titule mogao da dođe već 24. aprila.

Izabrane vesti

Aktuelnom šampionu bi pored svega mogla da pomogne i Roma, koja će na svom Olimpiku u 35. kolu dočekati Napoli i tražiti velika tri boda u borbi za drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona. Ipak, Stara dama bi mogla sve sama da reši u naredna tri meča.

Ipak, prvo moraju da se poklope današnji rezultati, a onda i oni iz vanrednog 34. kola koje je na programu u sredu. Tada Napoli dočekuje Bolonju, Juventus Lacio, a Roma Torino.

U verovatno ključnom 35. kolu Stara dama ide na noge Fjorentini i ukoliko i tada pobedi imaće nedostižnih devet bodova prednosti i bolji međusobni skor od ekipe Mauricija Sarija.

Onda bi u ponedeljak 25. aprila od 15 časova bila održana bitka za drugo mesto, odnosno izbegavanje teških kvalifikacija za elitno takmičenje.

KO SA KIM DO KRAJA

JUVENTUS (76 bodova): Palermo (D), Lacio (D), Fjorentina (G), Karpi (D), Verona (G), Sampdorija (D).

NAPOLI (70): Bolonja (D), Roma (G), Atalanta (D), Torino (G), Frozinone (D)

ROMA (64): Atalanta (G), Torino (D), Napoli (D), Đenova (G), Kjevo (D)

(FOTO: Action images)


tagovi

SkudetoSerija ARomaNapoliJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara