""
""

Počinje da ključa, Šahtjor pod pritiskom! Tešeira zatražio transfer u Liverpul

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.01.16. | 21:24

Brazilski napadač je i zvanično zatražio transfer od uprave kluba iz Donjecka i apeluje na njih da prihvate ponudu Liverpula

Ključa na relaciji Liverpul - Donjeck, Aleks Tešira je tempirana bomba na transfer pijaci!

Izabrane vesti

Liverpul je pre nekoliko dana u Americi započeo operaciju dovođenja Tešeire koji se ranije pominjao kao pojačanje Čelsija. Direktor Ijan Ejr je uspeo da postigne sporazum sa igračem i tako završi jedan deo posla u komplikovanoj misiji. Međutim, Šahtjor je odbio ponuđenih 32.000.000 evra i zatražio čak 46.000.000 evropskih novčanica za brazilskog asa.

U Liverpulu ne žele da podignu ponudu i koriste igrača da pojačaju pritisak na Ulkrajince. Danas u popodnevnim časvoima je procurila vest da je Tešeira dao reč Liverpulu i dogovorio sve detalj oko ličnih uslova. Neposredno posle toga, Brazilac se obratio upravi Šahtjora i zatražio transfer. Tačnije, apeluje na njih da pristanu na Liverpulovu prvu ponudu.

Tešeira smatra da se klub ne ponaša korektno jer mu je pšrošlog leta obećano da će biti prodat u januaru. Tada je pristao na apel iz kluba da ostane u Šahtjoru još šest meseci pošto su otišli prve zvezde Daglas Kosta i Luiz Adrijano. Sada je Šahtjor zacepio cenu i Brazilac smatra da se klub ne drži obećanja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠahtjorPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara