""
""

Podneću krivičnu prijavu protiv Vanića

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.17. | 08:47

Šta se događalo u svlačionici Metalca posle poraza od Rada i da li je neko od igrača bio u kontaktu sa upravom Građevinara pred utakmicu? Objašnjava Dejan Vukojević...

Fudbaler Metalca Dejan Vukojević ozbiljno se sukobio sa trenerom Gornjomilanovčana Nenadom Vanićem zbog čega da podnese krivičnu prijavu protiv njega. Vukojević se javio redakciji Sportskog žurnala i ispričao svoju priču...
"Imao sam verbalni sukob sa Vanićem! Pretio mi je i pokušao da nasrne na mene, ali sprečili su ga ostali igrači. Neistina je da sam demolirao svlačionicu i da je zbog toga dolazila policija. Organi reda su došli na njegov poziv i uzeli izjavu od mene. Spreman sam da ga pozovem na krivičnu odgovornost zbog pretnji da sam završio karijeru"

Izabrane vesti

Sve je počelo kada je Vukojević odtranjen sa treninga zbog vređanja mlađeg saigrača...
"Imali smo običan duel i Vanić je, s obzirom na dugu netrpeljivost, jedva čekao da me pošalje u svlačionicu. Ne želim da širim priču i kažem u kakvim je sve kombinacijama sa pojedinim fudbalerima i menažderima".  

Problema je bilo i posle poraza na Banjici.
"U svlačionici je tražio da pogleda listinge poziva na mobilnim telefonima igrača. Većina je to odbila, a on je četvoricu optužio da su bili u kontaktu sa rukovodstvom Rada. Rekao je tim momcima da će se potruditi da završe karijeru ako sazna da je to bila istina", zaključio je Vukojević, istakavši da za njega u Gornjem Milanovcu nema mesta dok je Nenad Vanić trener. 

(foto: MN Press)


tagovi

MetalacNenad VanićPrva liga SrbijeSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara